Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ikke alle troede på iPhone

Ikke alle troede på iPhone

iPhones succes er kommet bag på RIM, producenten af Blackberry. Se her den pudsige vurdering fra selskabet.

I 2005, to år før iPhones debut, foreslog en chef fra RIM, producenten af Blackberry, at selskabet skulle lave en smartphone med fokus på internet og en stor skærm. Meget lig hvad Apple på det tidspunkt arbejdede med.

Idéen blev skudt ned af topledelsen. Blackberrys succes kom på baggrund af gode tastaturer og fremragende email - og det skulle ikke ændres. Det skriver Reuters i en rapport.

Senere da iPhone blev officiel, var ledelsen hos RIM stadig sikker på, at forbrugerne fortsat ville have, hvad selskabet var bedst til - gode batterilevetider, sikkerhed, email, minimalt brug af netværk og fantastiske tastaturer.

De var endda så sikre på deres påstand, at de meldte ud at iPhone fra dag ét var fyldt med fejl, og at den ville blive en kæmpefiasko.

Den vurdering var vist ikke helt korrekt.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Jonas Jensen 17-03-2011 16:43:08

jo fejl var der mange af

0 0
Henrik 17-03-2011 16:14:25

RIMs kunder har aldrig været det segment som køber iPhone.

Indtil videre har RIM da faktisk holdt meget godt ved deres markedsandel med deres fokusering på deres kerne-kompetencer. De har da stadig større markedsandel på deres hoved-markeder end iPhone, en hel del større faktisk.

Som det åbentbart altid er, så forsøger Apple fanboys, naturligvis uden fakta, at miskreditere hhv. Nokia og RIM. Faktum er, at disse stadig mere eller mindre har fat i størstedelen af markedet i deres respektive stærke regioner.

Too bad. Prøv igen.

Kilder:

http://www.canalys.com/pr/2010/r2010033.html

og

http://www.blackberryempire.com/2011/01/17/blackberry-tops-smartphone-market-share-in-north-america/

0 0
Pedro 18-03-2011 01:44:14

Hvad er du så? endnu en af dem der har "ondt i røven" over at iPhone er så populær...

0 0
Henrik 18-03-2011 08:17:19

Overhovedet ikke. Jeg ligger bare hårde facts på bordet overfor en artikel uden facts der kun består af et postulat.

0 0
Weidemann 20-03-2011 21:24:01

Jo du har jo sådan set ondt i røven, fordi slynger nogle analyser på bordet for at understøtte nogle ting du sidder og lukker ud, der i øvrigt ingen relevans har overfor artiklen.

Artiklen fortæller, som titlen indikerer, at ikke alle (specielt RIM) troede på at iPhone var en god idé, hvilket man jo har bevist at RIM ikke vidste en skid om.

Desuden er BlackBerry ikke smartphones på samme måde som iPhone, hvis primære formål er internet surfing og underholdning.

Så hvor vil du egentlig hen med dit sure opstød?

P.S. Du lyder som en Android ejer. :)
P.P.S. Af et fabrikat der kun har udgivet 4 mobiler, og haft en mobil på markedet siden 2007 så er det vidst OK at der var fejl, for slet ikke RIM, Nokia og på INGEN MÅDE HTC kan snakke uden om når det kommer til fejl.

0 0

Om brug af cookies