Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ikke meget socialt netværk over Game Center

Ikke meget socialt netværk over Game Center

Den nye opdatering iOS 4.1 til iPhone åbner op for den sociale spilleapplikation Game Center. Men der er ikke meget socialt over Game Center.

Den store opdatering til iPhone og iPod Touch fra Apple giver bl.a. mulighed for at kunne spille mod dine venner i realtid, med den nye applikation Game Center.

Det lille Game Center applikations-ikon (nederst i høje hjørne) er statisk og viser symboler for forskellige spil - lidt kedeligt at se på, og passer ikke rigtig ind i udseendet på hjemmeskærmen.

Når du først har oprettet en konto, får du tilsendt en e-mail, du skal bekræfte ved at logge på med dit Apple-id. 

I Game Center menuen kan du trykker du på ‘spil’ for at finde spil til Game Center.

Da vi testede Game Center, var der omkring 20 tilgængelige spil, bl.a. Flight Control, FarmVille, PAC-MAN og Fieldrunners.

Men FarmVille er lige nu det eneste gratis spil til Game Center.

Hvis du allerede har spillene installeret på din iPhone, skal du alligevel ind og vælge dem igen, før de bliver opdateret til Game Center. Du kan også opdatere spillene gennem App Store.

I menuen kan du sende og acceptere venneanmodninger. Du skal kende din vens e-mail eller Game Center-kaldenavn for at tilføje dem.

Der er også mulighed for at lave en kort status-update (ca. 25 tegn), som dine venner kan se.

Konklusion

Minus:
Der er altså ikke meget socialt network over Game Center. Der er ikke nogen forbindelse til f.eks. Facebook eller Twitter, så du kan tilføje venner den vej.

Det er simpelthen for irriterende at skulle skrive e-mail adresser eller kaldenavne man ikke kender, for at finde sine venner.

Der er ikke nok spil til Game Center (endnu) og kun et enkelt er gratis.

Applikationen reagerer langsomt. Du skal ofte trykke to gange, før der sker noget.

Plus:
Designet og interfacet er meget hyggeligt spillerums-agtigt med en grøn pokerdug som baggrund.

Det er altid sjovt at kunne spille mod sine venner - og det fungerer også, når du først har fået tilføjet nogen at spille imod.

Du kan se, hvilke spil dine venner har spillet sidst og mod hvem. Du kan se bedrifter og hvilke spil, dine venner har installeret.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies