Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ikke stor fremgang for PDA-mobiler

Ikke stor fremgang for PDA-mobiler

Salget af PDA-mobilerne i Europa går langsommere frem end salget af almindelige mobiler. Analysefirmaer mener det kan skyldes, at vores moderne og nyeste mobiltelefoner lever op til de krav vi har til vores mobiltelefon.

Salget af mobiltelefoner i Europa er i andet kvartal i år steget med 18 procent sammenlignet med samme kvartal sidste år. Godt nok er salget af mobiltelefoner med PDA-funktioner også steget, men kun med 7 procent i Europa. Det viser en frisk rapport fra analysefirmaet IDC.

IDC mener årsagen til at PDA-mobilerne ikke sælger nær så godt som de almindelige mobiltelefoner kan skyldes, at de såkaldte almindelige mobiltelefoner er nemmere i brugermenuen og koster mindre.

Analytiker Andy Brown fra IDC har til TechWorld udtalt, at nutidens mobiltelefoner er gode nok til de fleste mobilbrugere, og derfor vil man ikke ofre de sidste kroner på en mobil med PDA-funktioner. Andy Brown påpeger også, at mange brugere er mere optaget af om mobilen har indbygget kamera eller mp3-afspiller end de noget mere avancerede features, som man finder på PDA-modellerne.

Kilde: Computerworld, IDC

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies