Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   iMessage kan være ”farligt”

iMessage kan være ”farligt”

Beskedfunktionen iMessage på iPhones, kan gøre du kommer i klemme, hvis din iPhone kommer i hænderne på den forkerte.

Har du haft simkortet i en iPhone, så skal du huske at ”nulstille” den før du enten giver eller sælger den videre . En fejl i iMessage-systemet fra Apple, så kan du risikere (i sjældne tilfælde) at beskeder til dig bliver ved med at komme til den pågældende enhed. Dette tiltrods for en ny person har indsat sit simkort. Det skriver Gizmodo.com.

Gizmodo fortæller, at en amerikansk mor, som går ind i en Apple-butik med hendes søns defekte iPhone. Den ansatte i butikken tester telefonen ved brug af eget sim-kort, hvorefter hun får den retur.

Hendes søn får sig efterfølgende et chok, da beskeder der var ment til Apple-medarbejderen begynder at blive modtaget på hans telefon. Beskederne omhandler alt lige fra medarbejderens familierelationer, hans sexliv og flirtende beskeder til hans kolleger.

Det viser sig efterfølgende, at beskederne er sendt både til medarbejderens egen telefon, men altså også til kundens.
Apple forklarer sagen med, at det er et enkeltstående tilfælde, og skyldes medarbejderen har begået en fejl under reparationen.

Til det skriver iphonehacks.com dog: ”Selvom problemet måske er opstået ved, at en ansat ikke har fulgt den korrekte procedure, giver det ikke mening at blot det at bruge sit simkort i en andens telefon kan gøre sådan en situation opstår”. Det er ikke først fejl iMessage er kritiseret for at have.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

splashdata 04-02-2012 22:21:15

Måske brug en krypteret mail add? Jeg har lavet en del "forsøg" med det, og det viste sig at gmail var det mest sikre at bruge. Måske det er pga gmail sender krypteret mails. Ved godt det ikke har det fjerneste med kryptering at gøre. Men det er interrasant om det har en indflydelse eller aj.. nogle ideer?

0 0
David 04-02-2012 12:10:47

Hvad kan han lige have gjort forkert OG hvis en ansat i en Apple butik, ikke kan finde ud at gøre det rigtigt, hvem kan så? :)

0 0
Jeppe Andersen 04-02-2012 16:45:12

Fordi du handler i en trælast betyder det heller ikke at manden der sælger der søm & skruer er håndværker ;)?

0 0
Tommy 06-02-2012 13:08:58

men forhåbentlig ved han noget om søm og skruer...

0 0
Jeppe Andersen 03-02-2012 18:59:07

Dog ikke fordi sim kortene har været i kontakt med hinanden eller noget :) Men pludselig selvom personen sendte til min lillebrors nummer (over iMessage) fik jeg og nogle andre medlemmer beskederne. Det gik væk da de slog iMessage fra.

Men kan ikke forklare problemet . .. for vi er registret på min Apple konto alle sammen og derfor også samme mail, men da alle beskederne er sendt til nummeret går det udenom min mail? :o

0 0
Om brug af cookies