Incipio “Cashwrap” bringer NFC til iPhone

Til de kunder der overhovedet ikke kan undvære NFC-teknologien i deres æblemobil, kan ventetiden måske snart være ovre.

Incipio “Cashwrap” bringer NFC til iPhone

Apple har indtil nu ikke bragt NFC-teknologi (Near field communication) til den populære iPhone. Formentlig fordi, at virksomheden har store planer med deres egen iBeacon-teknologi, som vi danskere endnu mangler at se brug af.

iBeacons skal forbedre servicen i Apple Stores

Cover kan løse problemet
På CES-messen i Las Vegas kunne cover-producenten Incipio i samarbejde med amerikanske AT&T dog fremvise deres nye iPhone-cover, der har NFC-chippen indbygget. Coveret udnytter “Isis Mobile Wallet”, der er en amerikansk betalingsløsning. En løsning som Android-brugere har haft glæde af siden oktober.


Du kan desuden se Isis betalings-vision herover.

Nu er coveret dukket op med prismærke på, så noget tyder på at AT&T gør sig klar til at smide dem over disken. Coveret vil koste omkring $70 dollars, og altså kunne sikre de nyligste iPhone-modeller NFC. Det skriver Engadget.

Der er ingen tvivl om, at dette cover ikke er en reel løsning på mobil-betaling for Apple, så vi må afvente og se, om 2014 bliver året hvor Apple bringer nyt til området. 

Kilde: Engadget

Flere nyheder i sagen

Siden redaktionen publicerede denne fortælling er der kommet nyt i sagen. mobilsiden har holdt fast i temaet. 5/1/2014 fulgte redaktionen op med en artikel omkring emnet Iconia A1-830 er navnet på ny, iPad mini lignende, Acer tablet.Klik her for at læse den påfølgende artikel.. Se de seneste nyhede om temaet her.