Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ingen Beats headset med til One-serien

Ingen Beats headset med til One-serien

Har du tænkt dig at købe en af de nye HTC One-telefoner – så vær forberedt på, at Beats headsets skal købes separat, og altså ikke medfølger i salgsæsken.

Her ses One X med et Beats headset, der altså ikke medfølger ved købet. (Foto: Mobilsiden.dk).
Her ses One X med et Beats headset, der altså ikke medfølger ved købet. (Foto: Mobilsiden.dk).
Foto: Mobilsiden.dk

HTC opkøbte sidst på sommeren aktiemajoriteten i Beats Audio for at kunne brande deres smartphones med Beats Audio-teknologien.

Efterfølgende kom flere smartphones også med medfølgende Beats-headsets, eller høretelefoner vedlagt i salgspakken, men med One-serien er det anderledes, og dette kan også være er tilfældet fremadrettet.

Ifølge afterdawn.com udtaler Martin Fichter fra HTC, at ”hovedtelefonerne ikke har høj betydning for kunderne, når de vælger en ny mobil. Så vil de have et Beats headset køber de det gerne.”

Understøttelsen af hele lydoplevelsen med Beats Audio-teknologien er dog i alle de nye smartphones fra HTC, og hele One-serien har også teknologien, blot skal Beats headsets købes separat, for at få den optimale oplevelse.

Med almindelige hovedtelefoner, laver Beat-lydprofilen i produktet også forbedringer, blot ikke i samme omfang, som med et Beats headset.


Læs også:

 - Testen af HTC One X
 - Mød HTCs nye Familie-One X, S og V - med fokus på foto og musik

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Mr.Awesome 10-04-2012 14:53:10

HTC Sensation XL er jo på mange måder en fantastisk smartphone og er bedre end langt de fleste andre mobiler på markedet. At man så også får Beats Headsets oven i købet gør det jo bare bedre.

Hvis One X ikke havde de fire kerner at gøre godt med, så ville jeg ikke engang overveje produktet til den pris. Den eneste grund til at jeg ville vælge One X er jo fordi jeg/vi er så store mobilnørder.

Som normal bruger, hvorfor ikke bare købe en mobil som Sensation XL, der jo alligevel er bedre end de fleste andre og oven i købet med Beats? Jeg ser ingen grund til at købe One X til den normale mobilbruger (ikke-nørder), medmindre den faktisk også havde Beats headsets med i salgspakken. I så fald får man langt mere for pengene.

0 0
Peter Frederiksen 10-04-2012 11:42:51

Jeg er forvirret over, hvad er enligt Beats Teknologien.
I en tråd "In ear headphones" i Debatten igår, hvor jeg prøvede at finde svar på hvad er beats teknologien?

Hvad er Beats Technologen i en HP computer (da i deres laptop modeller sidder en standard HD lydchip fra IDT.)

http://www.youtube.com/watch?v=Y7y6azvuNis&feature=youtu.be&t=1m55s

I et svar i tråden fra Bjarke Hansen:
"Ok, og lyden i den pc jeg bruger nu, en HP pro serie lyder meget bedre end den HP bærbare med beats audio jeg købte tidligere... For det første lød den ikke ret godt, men også hakkede og støjede når man bare surfede i browseren... SÅ den røg retur..."

Så ud fra det handler om lyd hardwares opbygning, står tilbage fra reklamen er Beats profiler.

I en test af HTC Sensation XE med Beats Audio fra Engadget, hvor denne Beats Audio technologi bliver testet

http://www.engadget.com/2011/10/13/htc-sensation-xe-with-beats-audio-review/

"The Beats Audio software isn't complete marketing vapor, but it's still inherently gimmicky and adds nothing in the XE's favor: you could achieve a better result on the original Sensation simply by downloading a third-party music player that lets you play with the EQ settings yourself."

Konklusionen er at Beats Audio Teknologien er ikke andet end en EQ settings og det virker som HTC har købt et "brand" fremfor teknologi!

0 0
Kurt L Andersen 10-04-2012 12:59:31

Beats Audio er til unge mennesker der er vilde med BASS og ikke rigtig lyd, i SE og XL skulle det kun være software men i One modelen er det vist nok et chipsæt i dem "har jeg hørt" om det er rigtig tjae

0 0
Peter Frederiksen 11-04-2012 09:23:37

Beats er et samarbejde med Monster cables, dette er et firma hvor deres primære forretning er kabler, headphones og højtaler til primært Apple produkter. Det fremgår ikke at de udvikler hverken nogen former lyd processor eller lydkredse.

Det virker som at HP og HTC, selv kan definere hvad Beats Teknologien skal være i deres produkter.

http://www.beatsbydre.com/about/about.aspx

Måske handler det mere om at produkter skal leve op til Beats Filosofien (fremfor en kalde det en teknologi!)

0 0
hellas7 10-04-2012 13:29:15

jeg lover dig for (nu hører jeg musik gennem iphone og mac) at mine studio beats by dre sparker så meget r*v at jeg aldrig har hørt musik i så høj kvalitet (og nej, jeg hører ikke kun dr. dre)

0 0
emiljohnsen 12-04-2012 20:53:14

Hifiklubben.dk
Prøv det, de sælger varer der hverken har kunstnere, reklamer eller teenagere til at føre dem frem. Jeg har både:
2 argon 6210s højtalere
1 argon sub 8 subwoofer
1 Denon avr-1312 sorround receiver

Og så Beats By Dr. Dre solo HD

Jeg ved godt det er lidt forkert at sammenligne at anlæg med et par hovedtelefoner. Beats har forresten heller ingen bass der er nævneværdi de skrurer bare bassen op hele vejen igennem, dvs ALLE steder i en sang ikke kun der hvor der skal være bass... billigt trick!

0 0
Kurt L Andersen 10-04-2012 16:07:58

Iphone og musik ;)
Ja HIFI er det ikke, det er helt sikkert, men vi har alle sammen forskelig smag og kriterier for hvad der er godt.

0 0
Kurt L Andersen 10-04-2012 11:15:16

Jeg tror nu ikke at det er derfor HTC ikke har disse headsæt med længere, tror nu det er for ay sparer kr og ører da disse headsæt er rimelige dyrere end de alm skrammelheadsæt de sender med.
HTC tænker ikkke så meget på deres kunder når de først har købt deres mobiler!!!

0 0

Om brug af cookies