Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ingen grund til at være offline i efterårsferien

Ingen grund til at være offline i efterårsferien

Priserne på mobildata er faldet markant i udlandet og teleselskaberne har gode tips til du får kontrol over dit forbrug.

Priserne på mobildata i udlandet er ikke hvad de har været, og du behøver ikke længere frygte en kæmpe regning for online livet i udlandet.

 - Lave mobilpriser i EU får mobilen i brug

Så går efterårsferien ud over landets grænser, så skal du altså stadigvæk være påpasselig, men ikke frygte det så meget som man tidligere har skullet. Så der er ingen grund til ikke at være online i efterårsferien, med mindre du gerne vil være social og nyde ferien.

 - TDC giver mulighed for billigere data i udlandet

Holder du efterårsferien i Norden kan du være online via din mobiltelefon for kun 30 kroner om dagen, hvor du får 20 MB data. Dette svarer til at downloade omkring 4-5 sange eller lave 20 statusopdateringer på Facebook eller læse 10 mobilsider på en netavis.

Samme mængde data koster i resten af Europa 45 kroner og priserne er operatøruafhængige og gælder for alle europæiske netværk.

 - ”I dag bruger vi i lige så høj grad mobilen til at læse nyheder, opdatere sociale medier og sende emails, som vi bruger den til at ringe med – og det bør efter vores mening ikke være nødvendigt at ændre disse mobilvaner, blot fordi man krydser en landegrænse. Derfor har vi i år sænket priserne på data i udlandet markant og samtidig skabt et mere enkelt system for køb af data i udlandet, som giver brugerne langt bedre kontrol over forbruget,” siger privatkundedirektør hos Telia Mobil, Christoph Nørgaard.

Når du nærmer dig loftet for databrug i udlandet, så sender teleselskabet Telia blandet andet en automatisk besked ud. Derefter kan du så vælge at købe ekstra datapakker på 20 MB til din smartphone.


Læs også:

 - 3 går til kamp mod høje datapriser i udlandet3 går til kamp mod høje datapriser i udlandet
 - Billigere mobildata i udlandet om nogle årBilligere mobildata i udlandet om nogle år

 

 

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

DX 12-10-2012 09:57:59

at læse 10 nyheder fra nyhedsoversigten ( og det er korte nyheder ) på jeres site, det tog 5 minutter og "kostede" 7,6 MB, så det med at give folk indtryk af at de bare kan gå på nettet med de nye "gode tilbud" fra teleselskaberne, det er at forsøge at stikke folk blår i øjnene. Hvorfor kommer eksperter som jer ikke med nogle gode råd i stedet for ?

0 0
DX 12-10-2012 09:16:52

Teleselskaberne burde have en medalje, nu tager de "kun" 45 kr for 20MB = omregnet 2GB for 4600 Kr. Til sammem ligning kan man købe et 2 GB data simkort i udlandet for under 300 Kr. Selv har jeg her i DK 10 GB for 79,- pr måned. Så skal du på ferie i bare 14 dage så er det vist billigere at købe en billig mobil & bruge den som bærbar lomme WiFi hotspot, for din mobil / PC / Tablet,med et udenlandsk data simkort. Den ekstra "WiFi hotspot mobil" er tjent hjem på den første ferie.

0 0

Om brug af cookies