Ingen iPhone i 2008. Har Apple et iPhlop?

2008 bliver heller ikke året, hvor iPhone kommer på det norske marked.

Ingen iPhone i 2008. Har Apple et iPhlop?

Ifølge August Baumann, som er chef for NetCom, bliver det heller ikke i dette år, at man vil se iPhone i de norske butikker. Apples iPhone er nærmest usælgelig på det europæiske marked, udtaler teleanalytiker John Strand.

Analytikerens ord kan synes hårde, men fakta er, at iPhone langt fra har levet op til de forventninger, Apple havde dertil. Dette skyldes blandt andet de hårde restriktioner, som er fulgt med salget af telefonen.

Ric Brown, som er direktør for Telenors mobil marked, er dog ikke af helt den samme mening. Han fortæller nemlig, at firmaet er i kontakt med Apple. Dog forelægger der intet konkret om en fremtidig salgsaftale. Så hvorvidt iPhone kommer til at blive solgt i Norge, må vi lade stå hen i uvished.

Historien følges op

Tematikken er fortsat aktuel. mobilsiden gik videre med historien. 26/2/2008 samlede vi op på historien og publicerede et indlæg omkring emnet Verdens første højtaler system til iPhone – Den videre historie kan du læse her. Er du interesseret i absolut seneste nyt om temaet, så klik her..