Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ingen komplet Sense på Windows Phone 7

Ingen komplet Sense på Windows Phone 7

HTC afviser at udvikle en komplet Sense-pakke til Windows Phone 7, men lover dog nogle innovative ændringer for at give unikke og differentierede WP7-enheder.

HTC vil ikke smide deres brugerfladeopgradering Sense oven på de første Windows Phone 7 enheder.

Ifølge direktør Peter Chou, er HTC som udgangspunkt ganske enkelt ikke i stand til at bringe Sense ind i de nye enheder.

- “Til at begynde med, har vi ikke tid til at implementere Sense, men med tiden vil vi innovere oven på WP7 og levere en HTC-oplevelse,” fortæller Peter Chou.

Han fortalte yderligere, at HTC ikke regnede med at lave en komplet Sense UI pakke til WP7, men at de ville innovere på forskellige områder, så vi kan få nogle unikke og differentierede WP7 enheder i fremtiden.

Sense, en hjørnesten i Android

Nyheden er interessant, idet HTC har gjort Sense til en vigtig del af Android, samt tidligere Windows Mobile versioner. Yderligere, har HTC implementeret en helt ny hjemmeside som giver brugere med HTC Sense yderligere funktionalitet.

En del af grunden til den neddroslede udgave af Sense på WP7, kan være at Microsoft har nogle relativt strenge retningslinier. Google tilbyder Android gratis og man kan lave ændringer i platformen som man lyster. Microsoft opkræver en licens til Windows Phone 7, og retningslinier forhindrer mobil-producenterne at lave omfattende ændringer.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies