Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ingen NFC i iPhone 5

Ingen NFC i iPhone 5

Den kommende iPhone blir ikke udstyret med NFC, der giver mulighed for at bruge mobilen som betalingskort. Det fortæller flere uafhængige kilder.

Den nye iPhone, der efter alt at dømme bliver præsenteret i juni, får ikke NFC-teknologien indbygget.

NFC gør det muligt at bruge mobilen som betalingskort, ved bare at føre telefonen hen over en betalings-automat, og er blandt andet indbygget i den nye Google Nexus S. Teknologien er dog stadig ikke særlig udbredt.

Flere kilder fortæller til The Independent, at Apple tøver med at inkludere NFC i iPhone, fordi mobil-industrien endnu ikke er blevet enige om en klar standard, og vil altså ikke indoperere en NFC-chip i femte generation iPhone.

Til gengæld taler rygtet om, at Apple arbejder på sit eget NFC-system, hvor betalingen kommer til at foregå igennem iTunes.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

David K 14-03-2011 22:08:05

At de venter med at implementere det er vel egentlig okay, når man ser på hvor lidt det er udbredt pt.
Men at de vil lave deres eget NFC system er knap så fedt...

0 0
Shawn S. Ø 15-03-2011 19:24:50

Ja jeg har endnu ikke set nogen steder med NFC.. hvor vidt det var en fejl eller ej fra Apples siden må vi jo se i løbet af det næste år.

Personligt tror jeg først at det er i 2012 vi kommer til at se det for alvor

0 0
Jan 15-03-2011 09:49:46

Det jeg har læst er ikke at de vil lave deres eget NFC, men at NFC på en iPhone vil trække pengene via din iTunes konto på det tilknyttede kreditkort.

Det vil være typisk Apple og fjerne et par skridt i opsætningen, da iPhonen brugeren som regel allerede har en iTunes konto.

0 0
David K 15-03-2011 14:08:53

Ah in that case er det nok fint nok. :)

0 0

Om brug af cookies