Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ingen planer om renoverede iPads i Danmark

Ingen planer om renoverede iPads i Danmark

Billigere iPads, i form af renoverede produkter, er umiddelbart ikke på vej til Danmark.

Humac. (Foto: John G. Pedersen).
Humac. (Foto: John G. Pedersen).

Apple er i blandt andet USA, England og Tyskland, begyndt at sælge renoverede iPads, til nedsatte priser.

Der er tale om produkter, der har været inde til reparation. Efterfølgende er de blevet genpakket, så de ligner nye produkter.

I Danmark er der ikke umiddelbart planer om, at åbne op for denne type af produkter. Det fortæller Humac, landet største salgskanal for Apple-enheder.

- ”Vi har intet hørt om dette, og jeg forventer ikke at det er noget, som Apple vil introducere i Danmark. Apples servicemodel er at samle enheder med fejl i store servicecentre, og det kan være ’overskud’ fra disse som bliver sat til salg i udvalgte lande,” siger landechef hos Humac, Michael Bech.

Hos Humac er den aktuelle servicetid i gennemsnit mellem 2 og 4 dage.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Jørgen E 30-05-2013 23:26:52

Jeg forstår ikke helt hvordan Humac kan sige de samles i servicecentre, når stort set alt Apple-hardware næsten altid kan købes refurbished (kaldes enheder der er efterset/repareret og sælges igen) online ved Apple og deres øvrige samarbejdspartnere. Det har dog altid være i USA jeg har set det.

Jeg var faktisk ved at købe en iPad 4 her forleden via et link, men det kunne kun lade sig gøre på den amerikanske side desværre.

I øvrigt er det ofte en god forretning, for enheden er 100% i orden og testet, ompakket med tilbehør i ny æske og batteriet er nyt i enheder der bruger det. På USA-siden kan en iPad 4 Jeg forstår ikke helt hvordan Humac kan sige de samles i servicecentre, når stort set alt Apple-hardware næsten altid kan købes refurbished online ved Apple og deres øvrige samarbejdspartnere. Det har dog altid være i USA jeg har set det.

Jeg var faktisk ved at købe en iPad 4 her forleden via et link, men det kunne kun lade sig gøre på den amerikanske side desværre.

I øvrigt er det ofte en god forretning, for enheden er 100% i orden og testet, ompakket med tilbehør i ny æske og batteriet er nyt i enheder der bruger det. På USA-siden kan en iPad 4 refurbished købes til ca. kr. 3.000,-

0 0
Per 01-06-2013 09:38:50

Ved du overhovedet hvad du selv skriver?

0 0
Om brug af cookies