Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ingen rød X10 mini i første omgang

Ingen rød X10 mini i første omgang

Drømmer du om Xperia X10 mini i rød skal du sove lidt længere. Det er nemlig ikke sikkert, at den farve kommer til Danmark.

Sony Ericsson har med Xperia X10 mini lavet en hel pallette af farvekombinationer, så mobilkøberne kan få den farve, de helst vil have.

Den kraftige røde signalfarve bliver dog ikke umiddelbart tilgængelig i Danmark. Det fremgik på et pressemøde, som producenten afholdte i København lige før pinse.

- "Vi putter to covers i hver af de tre salgsæsker som kommer på markedet i Danmark. Kombinationerne bliver: Sort+sølv, sort+rosa, hvid+lime", fortalte Sony Ericsson.

Sony Ericsson afviser dog ikke, at det røde cover alligevel kan nå til Danmark på et senere tidspunkt. "Vi starter med de tre første salgs-pakker", lød kommentaren på pressemødet.

Sony Ericsson Xperia X10 mini vil have en startpris på mellem 2.000 og 2.500 kroner uden abonnement. Den kommer på markedet i slutningen af denne uge, eller i begyndelsen af næste.


Sony XPERIA X10 mini - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

bent c 27-07-2010 22:59:20

Man kan købe rødt cover til x10 mini på ebay. Den fås hos flere forhandlere. Har selv købt en i usa for ca 70 kroner incl porto.

0 0

Om brug af cookies