Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   INQ: Ny mobilproducent med fokus på brugervenlighed

INQ: Ny mobilproducent med fokus på brugervenlighed

Danmark får måske INQ-telefoner i fremtiden via 3. Filosofien er mindre besværlige telefoner og samspil med internettet.

Fotokilde: <a href=cellphones.ca" />
Fotokilde: cellphones.ca

Markedet har længe været domineret af for hurtigt udviklede funktioner, der slet ikke er klar til brug. Flere megapixels, flere farver og flere trådløse features, har været foretrukket fremfor fungerende kameraer, flotte billeder, nem brug og hurtig installation.

Det har ændret sig, og en ny mobilproducent INQ Mobile har sat sig i forreste sæde, når det drejer sig om den nye udvikling.

INQ Mobiles mission er, at få massemarkedet online med deres mobiltelefoner. Dagligdagsbrugeren skal have nem adgang til de funktioner han bruger mest, og det skal hverken være fornemt eller besværligt.

Den første mobiltelefon fra INQ er et godt eksempel på den ideologi. Mobilen INQ1 har konstant kørende kerneapplikationer, så som Facebook, Skype, Last.fm og Windows Live Messenger. De er fuldstændig integreret i frontskærmen, telefonbogen og indbakken. Alt er hele tiden klar til brug på et splitsekund.

Forbrugeren kan altså glemme alt det besværlige, og bare få en mobil der virker. Noget som er rigtig relevant for det danske marked.

INQ har vækket dansk interesse

Stine Green Paulsen, kommunikationschef hos 3, fortæller til Mobilsiden.dk, at 3 ser INQ som et interessant projekt, og at deres produkter afgjort er en mulighed i 3's sortiment.

INQ Mobile er i direkte forbindelse med selskabet Hutchinson, som ejer 60 procent af Teleselskabet 3 i Danmark. Det giver en naturlig hurtig genvej til et samarbejde mellem 3 og INQ.

INQ's filosofi virker som et afgørende led i den udvikling, som iPhone blandt andet satte i gang. Nu er det eksklusive og fornemme til gengæld fjernet, og produktet henvender sig til det brede marked.

Men INQ er ikke kun positivt for forbrugerne. Onlinetjenesterne kan genere mere omsætning for det teleselskab, der tager INQ's mobiler i deres sortiment.

3 i Danmark vil stadig se tiden an, og se produkterne, når de lanceres.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies