Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Instagram er blevet til et sex-vindue

Instagram er blevet til et sex-vindue

Instagram er gået hen og blevet en smule beskidt, efter flere udnytter tjenesten, som et åbent sex-vindue til verden.

Er du bruger af Instagram, så ved du måske også det er muligt at tagge ens billeder, så de lettere kan findes af andre brugere af applikationen, der er blevet hentet mere end 10 millioner gange til iOS og Android.

Disse tags kan hedde alt mellem himmel og jord, men en tendens for sex-orienterede tags er begyndt at tegne sig på tjenesten.

Det betyder at søger man på ét af de mange sex-tags, kommer der en lang række hel eller halvnøgne fotos op af kvinde- og herrekroppe, kropsdele, samt mange andre lumre billeder.

Billederne er alt fra uskyldige til vældige pornografiske, og findes igennem tags så som #handbra, #instasex og #instaboobs, hvilket kun er et udpluk af de tags der henviser til de sex orienterede billeder.

Og det er ikke kun et par hundrede billeder der er tale om, #instasex tagget er i skrivende stund blevet tildelt 248.818 billeder.

Det er muligt at anmelde billeder og brugere via tjenesten såfremt man ikke finder billedet, eller personens billeder korrekte i forhold til Instagrams guidline.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies