Instagram måske snart til Android

Et enkelt billede, der angiveligt viser en notifikation fra en Samsung Galaxy Tab, omhandlende download af Instagram, giver nyt liv til rygter om en snarlig udgivelse til Android.

Instagram måske snart til Android

Så kører rygtemøllen igen. Hvis du ikke har i sinde at lytte til rygter, eller synes du at de er ubrugeligt sladder, så skal du ikke læse videre.

Men har du længe gået og håbet på, at foto-app’en Instagram, snart vil komme til Android, så vil denne nyhed sikkert have en positiv indvirkning på dit humør.

Instagram der ellers har været eksklusivt forbeholdt iOS-brugere kan nemlig være lige om hjørnet.

Det har længe været kendt, at firmaet bag Instagram arbejdede på en Android-version, men en udgivelse har ladet vente på sig.

Nu skaber et enkelt billede på nettet spekulationer om en snarlig udgivelse på Android Market.

In Flex We Trust er der vist et billede af en Samsung Galaxy Tab, der viser en notifikation, omhandlende download af Instagram til Android.

Vi har ikke kunne finde Instagram på Android Market endnu, så måske der er tale om en test. Dog mener flere medier på internettet, at billedet kan være et tegn på, at Instagram til Android er lige om hjørnet.

Instagram blev i 2011 kåret til ”iPhone app of the year” og kender du ikke til app’en, så er det et redigeringsværktøj, der nemt kan lægge effekter på dine mobilbilleder og hurtigt dele dem med andre brugere.

Kilde: In Flex We Trust