Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Instagram måske snart til Android

Instagram måske snart til Android

Et enkelt billede, der angiveligt viser en notifikation fra en Samsung Galaxy Tab, omhandlende download af Instagram, giver nyt liv til rygter om en snarlig udgivelse til Android.

Så kører rygtemøllen igen. Hvis du ikke har i sinde at lytte til rygter, eller synes du at de er ubrugeligt sladder, så skal du ikke læse videre.

Men har du længe gået og håbet på, at foto-app’en Instagram, snart vil komme til Android, så vil denne nyhed sikkert have en positiv indvirkning på dit humør.

Instagram der ellers har været eksklusivt forbeholdt iOS-brugere kan nemlig være lige om hjørnet.

Det har længe været kendt, at firmaet bag Instagram arbejdede på en Android-version, men en udgivelse har ladet vente på sig.

Nu skaber et enkelt billede på nettet spekulationer om en snarlig udgivelse på Android Market.

In Flex We Trust er der vist et billede af en Samsung Galaxy Tab, der viser en notifikation, omhandlende download af Instagram til Android.

Vi har ikke kunne finde Instagram på Android Market endnu, så måske der er tale om en test. Dog mener flere medier på internettet, at billedet kan være et tegn på, at Instagram til Android er lige om hjørnet.

Instagram blev i 2011 kåret til ”iPhone app of the year” og kender du ikke til app’en, så er det et redigeringsværktøj, der nemt kan lægge effekter på dine mobilbilleder og hurtigt dele dem med andre brugere.

Kilde: In Flex We Trust  

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

07-02-2012 19:13:26

Der er jo allerede tonsvis i market, og bare fordi det er en topsellert i appstore er jo ikke nødvendigvis sikkert at den bliver det i market.

0 0
Rallerbabz 07-02-2012 14:45:20

Herligt. Det mangler man sgu lidt på en Android mobil imo. De eksisterende apps forvrænger billedet og de der endelig er, har nogle virkelig kedelige effekter ;)

Men er Instagram så godt? Adobe kunne ikke lave et godt nok et til Android, kan Instagram så det? ;-)

0 0
Tobias Nordahl 09-02-2012 12:36:28

Jeg synes at Camera ZOOM fungerer ret godt :-) Men måske er det bare mig.

0 0
hellas7 07-02-2012 19:27:48

det er super fedt på iphone! - synes Apple har været smarte og lavet en ultra simpel kamera app og ladet markedet konkurrere om effekter og alt sådan noget

0 0

Om brug af cookies