Instagram til Android er nu klar til download – gratis!

Instagram er nu blevet frigivet til Android platformen, læs her hvad du kan og hvordan du får den.

Instagram til Android er nu klar til download – gratis!

Instagram har længe været undervejs til Android, allerede inden i dag havde mere end 430.000 brugere tilmeldt sig ventelisten fra Instagram.

Instagram har mere end 30 millioner brugere på verdensplan, der tilsammen har uploaded mere end én milliard billeder. Et mål der er blevet opnået på kun en enkelt platform, nemlig iOS.

Men nu er ventetiden forbi for Android brugerne, der nu kan downloade applikationen til deres enheder, men hvad er det for et program?

Instagram er en foto-applikation med et socialt aspekt. Du opretter dig som bruger, hvorefter du har en Instagram profil, med den kan du følge andre profiler, venner, bekendte, kendte eller hvem du synes tager interessante billeder.

Når du har oprettet dig og logget ind, er du klar til at skyde billeder med Instagram. Efter hvert billede er taget bringes du til en menu hvor du kan tilføje en god række foto-effekter til dit billede, der kan få det til at fremstå specielt og anderledes.

Billedet bliver automatisk lagt op på din Instagram-profil, men du kan også vælge at dele det på Facebook, Twitter, Foursquare og Tumblr.

Det er også muligt at hente et tidligere taget billede fra dit album, og tilføje effekter på.

Instagram til Android kan downloades her via Google Play, og er ganske gratis.