Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Instagram: Undskyld vi vil ikke sælge jeres billeder!

Instagram: Undskyld vi vil ikke sælge jeres billeder!

Ændrede Instagram vilkår har fået forbrugerne op af stolen – nu undskylder selskabet og ændre på vilkårene.

Instagram har i de seneste dage været i det forkerte rampelys efter at selskabet offentliggjorde deres nye retningslinjer og bruger-vilkår.

Heri stod der oplyst at Instagram fra og med den 16. januar ville være i stand til at kunne bruge samtlige brugeres billeder kommercielt.

Det betød kort fortalt at ens private fotos ville kunne sælges til et reklameselskab, uden brugerens accept og uden brugeren havde krav på en del af indtægten for salget.

Pas på! Instagram må sælge dine billeder – uden din tilladelse

Det har givet stor ballade i de sociale-miljøer samt hos forskellige selskaber der bruger Instagram kommercielt til at komme i kontakt for forbrugerne, nogle har endda varslet om lukning af deres konto, som følge af de ændrede vilkår.

Undskyld, undskyld, undskyld

Men alt sammen er ifølge Instagrams medstifter, Kevin Systrom, en stor misforståelse, en misforståelse som selskabet påtager sig skylden for i et blogindlæg.

I indlægget fremkommer det meget tydeligt at selskabet undskylder for de dårligt formulerede ændringer i vilkårene, samt at der vil ske drastiske ændringer med hele elle delvis fjernelser af formuleringer i teksten.

Formuleringer som har givet anledning til stor medieomtale samt negative brugere.

Læs hele blogindlægget her, hvor Kevin Systrom forklarer at selskabet ikke har tænkt sig at ændre på rettighederne for brugernes billeder på tjenesten.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Rene 20-12-2012 17:45:03

Selvføldig vil de det, men de kan ikke gøre det lige nu, men ligeså snart de kan slippe afsted med det eller hvad de nu finder på gør de det.

Det viser hvad de gerne vil og det bliver uden mig Instagram er slettet og kommer ikke tilbage på min telefon eller andre steder.

0 0
GadgetMe 20-12-2012 16:11:21

come on, hvor sandsynligt er det at det er en fejl?? som om der ikke er hyret super dyre advokater til at være netop klare og vage som det er ønsket så man kan bruge(misbruge) data som ønsket.

Fint nok de retter det men synes det er langt ude det prøver at få det til at lyde som det hele er en helt uskyldig fejl ZZZZZzzzzzz

0 0

Om brug af cookies