Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Instagrams Snapchat-rival afsløret

Instagrams Snapchat-rival afsløret

Om afsløringen af Instagrams nye “Bolt” app er sket med fuldt overlæg eller ej ved vi ikke, men opslaget er fjernet igen.

700 millioner 'Snaps' skydes dagligt af med Snapchat app’en, der bruges til at dele billeder og video fra hverdagens små og store begivenheder. Konkurrenterne forsøger febrilsk at lokke kunderne over på egne alternativer, og Facebook har da også for nyligt lanceret deres Slingshot app i samme forbindelse. 

Instagram betegnes af mange som kongen over deling af billeder, og før nytåret fortalte vi også, at nu kan du sende private billeder på Instagram. Nu ser det endda ud til, at det Facebook ejede Instagram også skal have en Snapchat konkurrent. Det skriver iDownloadBlog.

Den berygtede app hedder “Bolt” og er tilsyneladende lækket på et opslag i Instagrams Android app. Opslaget ledte til et inaktiv link i søgegigantens Google Play butik, så noget tyder i det mindste på, at app’en snart er på vej. 

Opslaget er sidenhen fjernet fra Instagram. Mobilsiden.dk følger naturligvis udviklingen, og vil her på siden fortælle, når vi ved mere om sagen.

Kilde: iDownloadBlog

 

 

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies