Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   InstaWeatherPro: Sommerens dille også klar til Windows Phone

InstaWeatherPro: Sommerens dille også klar til Windows Phone

Er det super godt vejr hvor du er? Del det med alle dine venner med sommerens vejrapplikation - nu også på Windows Phone.

Hvis du har en profil på et af de sociale netværk, som eksempelvis Facebook, Twitter eller Instagram, så har du formentlig set et billede fra applikationen InstaWeather i løbet af sommeren. Den har nemlig været utrolig populær – og nu er den også kommet til Windows Phone.

InstaWeatherPro er ikke en almindelig vejr-applikation.

Du får forskellige vejr-informationer på et billede du tager. Der kan også vælges et billede i galleriet. Efterfølgende kan du gemme billederne på din telefon, dele dem via mail, Facebook og mange andre steder.

Du kan downloade InstaWeatherPro for 7 kroner i Windows Phone Store. Ligeledes findes den også både i en gratis og betalingsversion i Apples App Store og Google Play Store – vi har linket til gratis versionen.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Kenneth Andersen 12-08-2013 13:17:18

Ja flot microsoft.. tage appen som er betegnet som "sommerens dille" ind, når sommeren er på vej mod slutningen. Igen er Windows bagud på deres marketplace... skuffende..

0 0
Jesper 12-08-2013 22:21:25

Kenneth, nu er der jo en verden uden for lille Danmark!
Australien er f.eks. på vej mod sommeren, og så kommer app'en jo lige på det rette tidspunkt!
Men det kræver jo, at du kan se ud over din egen næsetip! 😏

Derud over vil jeg sidestille app'en med spam! Det rager mig, at vejret i Sydeuropa er godt om sommeren! Så'n plejer det jo være, og er ikke nogen nyhed!

Men jeg er måske også bare en sur gammel mand...😉

0 0
Kurt Plum 12-08-2013 14:29:11

Jamen, hvis du har manglet sådan en app, kunne du jo bare have hentet PhotoWeatherPro i Windows Phone Store, den er stort set magen til InstaWeatherPro.

0 0
Kim 12-08-2013 14:11:46

Microsoft har ikke "taget appen ind" eller for den sags skyld valgt at holde den ude ind til nu. Ganske ligesom at Google ikke har "taget den ind".
Udviklerne bag har bare langt om længe fået taget sig sammen til at lave en version til WP. Men du har da helt ret i at det er skuffende at udviklerne hænger i bremsen. Det er bare ikke Microsoft's skyld...

0 0
Fabricius 12-08-2013 13:43:51

Jeg har ikke nærlæst betingelserne, men jeg er nu ret sikker på, at app'en også kan bruges om vinteren ;-)
Og det er jo ikke Microsoft's skyld at app-udvikleren først udgiver en WP-udgave nu.

0 0

Om brug af cookies