Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Intel-chef: Vi vil være i Apples produkter

Intel-chef: Vi vil være i Apples produkter

Intel er på vej ind på mobilchip markedet med deres Atom processorer. Nu vil de levere teknologi til iPad og iPhone.

XOLO X900 hedder den første og nyeste telefon, der er kommet på markedet med den første Intel Atom processor i sig.

Men nu vil Intel levere til et bredere publikum, og sigter derfor stort, ifølge Intels topchef Paul Otellini, det skriver Computerworld.dk.

- "Vores job er at sørge for, at vores chip er så overbevisende med hensyn til at få Mac-computere eller iPads til at køre bedre, at Apple ikke kan ignorere os, når selskabet tager sådanne beslutninger, " udtaler topchefen.

Firmaet har i forvejen en kæmpe bid af det bærbare- og stationære computermarked, og har dermed et bagland, der kan være med til at drive produktionen af processorer til mobile enheder.

Intel vil i løbet af 2012 producere en nyere version af chippen der sidder i XOLO X900, denne gang med dual-core teknologi og LTE netværk. Det forventes at den nye chip vil fordoble ydelsen i forhold til X900, der i forvejen har vist gode dyder.


Læs mere:
- Mobilkonkurrent frygter ikke Intel 
- Intel klar med billig skole-tablet

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Simon Iversen 16-05-2012 13:52:56

Med mindre de begynder at producere ARM chips tvivler jeg på de kommer ind i stor stil på det mobile marked. De er jo ellers markant dygtigere end deres konkurrenter i selve fremstillingen omkring. De er ca. to år foran forhold til produktions muligheder og kan derfor lave chips med større præcision.

0 0

Om brug af cookies