Intels nye Atom CPU’er kommer til Android i foråret

Intels effektive Atom CPUer kommer til flere tablets i 2014 og ikke kun med Windows, men også Android

Intels nye Atom CPU’er kommer til Android i foråret

Intels Atom CPU med kodeordet “Bay Trail” og modelnavne Z37xx er både hurtigere og mere effektive end tidligere Atom CPUer.

Vi har tidligere i januar testet Windows 8 hybriden Asus Transformer Book T100 og vi er positive over ydelsen T100 kunne præstere, med sin Atom Z3740. Z3740 imponerede ved at klare Office pakken og fuld Windows 8.1 uden problemer.

Z37xx modellerne ser nu ud til at komme i flere tablets og ikke kun med Windows som styresystem. Intel mener at CPU bedst egner sig til 8-13” enheder og med 64-bit aktiveret i Android 4.4 KitKat er der ikke nogen hindring for et samarbejde.

Bay Trail kan typisk holde batteri 8 timer og sammen med en 8 tommer US$ 100 tablet kan Intel konkurrere med Qualcomm om Android markedet.

De helt billige Android tablets med Bay Trail må vi nok vente med til efteråret, men de lidt dyrere Android og Windows tablets bør vi snart se drysse ud på markedet.

Ser du frem til flere Intel baserede tablets med Windows 8.1 eller Android, eller måske en hybrid med begge systemer?

Kilde: http://liliputing.com/

Mere til historien

Siden vi publicerede denne nyhedsartikel er der kommet nyt i sagen. mobilsiden fortsatte historien. 21/1/2014 gik vi et spadestik dybere og bragte en ny vinkling på emnet Tilbehør: Trådløs Nexus 7 oplader – Artiklen kan du læse her her. Emnet er absolut ikke dødt. Klik her for at læse de seneste nyheder..