Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Internettet bugner af iPhone-rygter

Internettet bugner af iPhone-rygter

Der går stort set ikke en dag, hvor der ikke kommer et nyt rygte omkring iPhone. Vi forsøger her at opsummerer lidt af dem.

Der har den seneste tid været mange rygter omkring kommende iPhone-modeller. Et af de mest vedholdende rygter går på, at der skulle være en såkaldt iPhone Nano eller iPhone Mini på vej.

Dette rygte afliver nytimes.com dog kraftigt nu, da Apples ingeniører ifølge nytimes.com ikke fokuserer på andet end at udvikle den næste generation af iPhone.

Nytimes.com’s kilde fortæller, at grunden til den kommende iPhone vil have nogenlunde samme størrelse, som de tidligere modeller er, at den skal passe til de applikationer, som allerede er udviklet – som derfor ikke skal kodes om, så de passer til en mindre telefonmodel.

Ligeledes er der også mange skriverier om, at man skal glemme den hvide iPhone 4. I stedet skal man nærmere satse på en hvid iPhone 5. Godt nok har det længe heddet sig, at den hvide iPhone 4 ville komme på markedet i løbet af foråret 2011, men den er tidligere blevet udskudt.

Så hvis tendensen holder, og der kommer en ny iPhone til sommer, så kan man ligeså godt vente og se tiden an. Det skriver blandt andet Engadget.com.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Carina 27-02-2011 00:43:03

Der har været rygter om at iPhone 4 skullu komme i hvid den 27. februar. Er der nogen der ved mere om det rygte nu?

0 0
Benjamin Jensen 26-02-2011 02:01:29

Rygter er der nok af når Apple skruer markedsføringen op. Medierne hopper som sædvanlig i med begge ben. Jeg tror aldrig jeg har set så gennemført og billig markedsføring før fra noget firma i verden.

Noget andet er, at jeg mere fokusere på den næste opdatering 4.3. Den har også været rygtes på gaden mange gange nu, uden det dog er sket. Nogen der ved hvad sidste rygte lyder på?

0 0
homersimpson 26-02-2011 12:52:05

Der er rygter om at 4.3 GM kommer i næste uge. Det kunne være nærliggende at frigive det samme dag som ipad 2 bliver lanceret ;)

http://www.bgr.com/2011/02/24/apple-finally-gms-ios-4-3-build-8f190/

0 0

Om brug af cookies