Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Internettet giver kæmpe besparelser til forbrugerne ved mobilkøb

Internettet giver kæmpe besparelser til forbrugerne ved mobilkøb

Spar 85 procent på markedets mest hotte mobil. Få minutters søgning på nettet kan hente enorme besparelser.

Se dig for når du køber ny mobiltelefon. Et forkert valg af butik kan resultere i en ekstraudgift på op til 2.300 kroner, viser et pristjek, som Mobilpriser.dk har foretaget.

Prisdatabasen har undersøgt priserne på markedets fem mest efterspurgte telefoner, og forskellen mellem de dyreste og billigste priser viser besparelser fra 29 til 85 procent. I faktiske tal, vil det sige fra 688 til 2.309 kroner.

 - "Det er tankevækkende, at besparelserne ikke kun findes på topmodellerne. På f.eks. Nokia 6500 Classic er besparelsen hele 85 procent", siger chefen fra Mobilpriser.dk

Beregningerne er baseret på mobiltelefoner uden abonnement, men ifølge redaktøren skal kunderne være ekstra opmærksomme, hvis mobilen købes med et abonnement. Forskellen mellem den billigste og dyreste aftale i en seks måneders bindingsperiode, svinger fra 46 til 271 procent.

Mobilpriser.dk er "Bedst I Test"

Dagbladet BT har netop haft nogle af nettets prisdatabaser under luppen.

Mobilpriser.dk blev kåret som "Bedst I Test", blandt andet på grund af brugervenlighed, antallet af produkter og ikke mindst kom databasen ud, med den største besparelse - sammenholdt med resultater fra andre databaser.

Søgemaskinen fandt priser på alle de produkter avisen testede.

Link: Besøg Mobilpriser.dk (klik her)

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies