Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Internettet i Danmark blandt verdens bedste

Internettet i Danmark blandt verdens bedste

Danmark har en dækningsgrad på mere end 80 procent når det kommer til trådløs internetdækning, der er en af de bedste i verden.

En ny rapport fra OECD (Organisationen for økonomisk samarbejde og udvikling) viser ifølge avisen The Korea Herald, at Danmark har en internet-dækningsgrad på 81,5 procent, hvilket er nok til en femteplads over lande, med den bedste internetdækning i verden. Det skriver Business.dk.

Mange danskere har prøvet at stå i en situation hvor der ikke er dækning nok på mobilen, men en ny rapport viser vi ikke har grund til at klage i Danmark.

Rapporten omfatter det trådløse bredbånd (WiBro) og Wireless Fidelity (WiFi).

På pladserne foran Danmark finder vi Japan på fjerdepladsen med 82,4 procent, Finland kommer ind på tredjepladsen med 87,8 procent og vores naboland Sverige er på andenpladsen med hele 98 procent dækning.

Men verdens bedste land, når det kommer til dækningsgraden af internetdækning, er Sydkorea. Deres trådløse internetforbindelse har for første gang overgået de 100 procent, og har 100,6 procent dækningsgrad. Hvilket er en markant stigning - sidste år blev Sydkorea noteret for 89,8 procent.

Den høje dækningsgrad i Sydkorea skyldes ifølge markedsobservatører den kraftige udbredelse af smartphones, som tilbyder trådløst internet.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Morell 23-07-2012 16:10:38

Kan godt være at vi har mest dækning men hvad angår hastighed og stabilitet så tror jeg vi ryger langt ned på listen ;) Tror Danmark har stenalder internet i forhold til andre lande ;)

0 0
Pedro 23-07-2012 16:10:06

ZZzzz...hint: TDC!

0 0

Om brug af cookies