Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Invitation ude før tid: ASUS afslører Zenfone 4 den 19. august

Invitation ude før tid: ASUS afslører Zenfone 4 den 19. august

En invitation til afsløringen af ASUS' kommende Zenfone 4 den 19. august er blevet spredt på internettet før tid.

Foto: Asus.com

ASUS står over for lanceringen af den næste topmodel kaldet Zenfone 4 (ikke at forveksle med modellen af samme navn, der blev afsløret i 2014). Producenten har endnu til gode selv at udsende en invitation - i stedet er en bruger på ASUS’ ZenTalk-forum tilsyneladende kommet i besiddelse af denne.

I hvert fald er der i forumtråden delt et billede af, hvad der ligner en invitation, som sidenhen er blevet slettet. I invitationen står med stort datoen 19. august 2017 og med teksten om, at du bedes notere dig denne dato.

Læs også: ASUS teaser for nye Zenfone 4-smartphones

Den 19. august er dog en lørdag, og det hører til sjældenhederne, at store events ligger på denne ugedag. Indtil ASUS selv har udsendt invitationen, hersker der altså fortsat en vis usikkerhed om, hvorvidt invitationen er reel. Brugeren på ASUS’ forum kan meget vel have fjernet invitationen, fordi indholdet ikke er korrekt, men det kan lige så vel være ASUS selv, der har fjernet den netop fordi det er den rigtige invitation og endnu er fortroligt indhold.

Her ses et af de billeder, som ASUS teasede med forleden.
Her ses et af de billeder, som ASUS teasede med forleden.
Foto: Facebook.com (ASUS)

Uanset hvad kan der ikke være den store tvivl om, at ASUS Zenfone 4 er lige om hjørnet, og her vil det altså angiveligt finde sted ved SMX Convention Center i den filippinske by Pasay. Dette vil være en noget atypisk placering for en international afsløring, og der kan meget vel derfor være tale om en lokal event – hvilket i sidste ende kan betyde, at Zenfone 4 afsløres på disse breddegrader en helt anden dag.

Udover den almindelige Zenfone 4 er der hele fire øvrige modeller på vej, som bliver udstyret med vidt forskellige processorer. De ventede modeller fra ASUS og de dertilhørende processorer er som følger:

Modelnavn Modelnummer Processor
Zenfone 4 Max ZC554KL Snapdragon 430
Zenfone 4 Selfie Z01M Snapdragon 625
Zenfone 4 ZE554KL Snapdragon 630
Zenfone 4V V520KL/A006 Snapdragon 820
Zenfone 4 Pro Z01GD Snapdragon 835

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies