Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Invitationer til OnePlus 2 er forsinket i flere uger

Invitationer til OnePlus 2 er forsinket i flere uger

OnePlus 2 bliver alligevel ikke lige så nem at få fat i som først proklameret med lovning om 30-50 gange flere invitationer i omløb end sidste år.

Der er flere ugers forsinkelse på de svært tilgængelige invitationer til OnePlus 2.
Der er flere ugers forsinkelse på de svært tilgængelige invitationer til OnePlus 2.

Kinesiske OnePlus satte barren højt, da firmaet inden lanceringen af topmodellen lovede 30-50 gange flere invitationer i omløb. Måske lidt for højt, viser det sig nu.

Læs også: OnePlus 2 kan fra i dag købes - hvis du har en invitation

Den relativt nye producent fortæller nemlig i en forumtråd, at man ikke er i stand til at uddele invitationer i det tempo, som der til en start var meldt ud.

Først offentliggjorde OnePlus en forsinkelse på 2-3 uger for kunder i Nordamerika og Canada, og nu følger en forsinkelse til alle andre kunder, heriblandt i Danmark.

Invitationerne ryger altså ikke ud i en lind strøm, som det ellers var planen, og det er øjensynligt mindre problemer med at opretholde kvaliteten af opladerkablet med det nye og vendbare USB Type C-stik, der giver problemer. Her har firmaet set få tilfælde, hvor kvaliteten ikke lever op til egne standarder.

Læs også: OnePlus 2 - De første tests

Det betyder, at invitationerne i den kommende tid vil rulle ud i sneglefart for at OnePlus kan holde øje med kundernes feedback og nemt reagere på eventuelle problemer, der kan opstå. Derfra vil mængden af invitationer formentlig skrues gradvist op - præcist som det var tilfældet med sidste års OnePlus One.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies