iOS 11.0.2 ude med flere fejlrettelser

Flere småissues bliver adresseret i Apples seneste iOS-opdatering

iOS 11.0.2 ude med flere fejlrettelser

I kølvandet på den store iOS 11 lancering fra den 19. september, er Apple nu ude med anden runde fejlrettelser til styresystemet i punktopdateringen 11.0.2.

Se også:  Apple iOS 11 – her er de største nyheder

Med opdateringen følger sikkerhedsopdateringer samt fejlrettelser til blandt andet issues med knas i opkald i iPhone 8. Har du oplevet problemet skulle det altså være fikset med den nye software til iPhones, iPads og iPods.

I dokumentationen til opdateringen skulle den nye software rette op på fejlvisninger i galleriet og problemer med S/MIME krypterede e-mails. I forrige opdatering blev et større issue med Microsoft e-mails standarder også løst.

Siden iOS 11 frigivelsen, har flere brugere klaget over en markant reduceret driftstid, et issue som Apple seneste opdateringer forhåbentligt også adresserer.

Læs også:  Apple iOS 11.0.1 ude med fejlrettelser

Du kan hente opdateringen under app’en Indstillinger, under ’Generelt’ og videre til ’Softwareopdateringer’. Opdateringen fylder omkring 290 MB til iPhone 8.

Fortællingen fortsætter

Siden redaktionen kørte denne nyhed er der kommer nyt i sagen. mobilsiden kunne ikke lade sagen ligge. 4/10/2017 fulgte vi op med en artikel omkring temaet DXOMark: Samsung Galaxy Note8 er den bedste fotomobil – Den finder du her. Siden er meget vand er løbet gennem åen. De seneste nyheder finder du ved at klikke her. .