Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   iOS 13 advarer hvis man sletter en app med tilknyttet abonnement

iOS 13 advarer hvis man sletter en app med tilknyttet abonnement

Betaudgaven af iOS 13 afslører masser af nye smarte funktioner. Fx bliver du advaret hvis du sletter en app med et aktivt abonnement tilknyttet.

Foto: Apple

Anden udgave af iOS 13 beta'en er nu klar til download, til dem der tør kaste sig ud i det. Sammen med den nye beta dukker der en række nye funktioner op, hvoraf en af dem virker ekstra interessant. Vi kender alle det der med at have aktiveret en prøveperiode på en tjeneste, med et månedligt abonnement, som man glemmer alt om at opsige, specielt hvis man i mellemtiden har slettet appen.

Personligt har jeg betalt for TV2 Play i et helt år, netop fordi jeg havde glemt at opsige det. I dette tilfælde kunne Apples kommende store opdatering til deres mobile styresystem hjælpe mig. Når man vil slette en app med et aktivt abonnement i iOS 13, så dukker en pop-up frem, der venligt spørger om man vil fortsætte abonnementet.

Læs også: Apple iOS 13 får Dark Mode og Swiftkey-lignende tastatur

Foto: Twitter

Og bruger man stadig tjenesten, så beholder lader man det selvfølgelig køre videre. Men ønsker man derimod ikke at fortsætte, så er det en god påmindelse at få. 

Endvidere giver den besked om, hvornår abonnementet igen bliver fornyet. Vælger man at opsige abonnementet ved sletning af appen, så har man stadig adgang indtil næste fornyelse.

269 ændringer i iOS 13

Har du lidt for meget tid tilovers, så kan du tage et kig på denne liste, som indeholder lige pt. 269 ændringer i iOS 13. Og der kommer hele tiden flere til.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies