iOS 5 er lige om hjørnet

Udviklerne hos FutureTap har fundet det første beviser på, at Apple lige nu tester iOS 5.0.

iOS 5 er lige om hjørnet

Apple har lovet os et smugkig på iOS 5.0 på udviklermessen World Wide Developers Conference, WWDC, der løber af stabelen i starten af juni. Men allerede nu er Apple i fuld sving med en intern test af det nye operativsystem.

Det siger i hvert fald udviklerne hos firmaet FutureTap. De har nemlig de seneste to uger modtaget fem crash-rapporter for app’en Where To fra anvendere af iOS 5.0. Fire af disse rapporter kommer fra AT&T’s hovedkvarter og den sidste fra Apple i Cupertino.

Fejlen i crashrapporterne handler alle om en del af iOS, som har med kortvisning at gøre, og det får Mac-sitet 9to5mac til at spekulere i, om iOS 5.0 vil indeholde opdateringer i kort-app’en. Noget der ikke er helt usandsynligt, idet Apple de seneste år har opkøbt kortfirmaer som Placebase og Poly9.

Der spekuleres også i om Apple vil benytte lejligheden til at lancere en ny sky-baseret tjeneste, hvor du kan synkronisere indhold og data uden at skulle koble iEnheden fysisk til en computer.

Seneste nyt om emnet

Sagen er ikke slut. Redaktionen har fulgt op på emnet. mobilsiden kunne ikke lade sagen ligge. 1/5/2011 gik redaktionen videre og fulgte op med en artikel med fokus på Nu falder tablet-priserneKlik her for at læse den påfølgende artikel.. Få også seneste nyt om sagen her.