iOS 6 giver app-udviklerne ekstra udfordringer

iOS 6 vil gøre iPhone- og iPad-porteføljen mere fragmenteret, og det giver udfordringer i forhold til både kodning og test af apps.

iOS 6 giver app-udviklerne ekstra udfordringer

Den sjette udgave af iOS-styresystemet vil give flere udfordringer for app-testere og -udviklere end de tidligere opdateringer.

Sådan lyder udmeldingen fra Tom Lounibos fra firmaet Soasta, som netop lever af konsulent- og testarbejde, skriver v3.co.uk.

Han påpeger således, at glæden over nye muligheder – eksempelvis Siri-integration ved den nye iPad og iPhone 4S – samtidig skaber problemer, da produkt-porteføljen bliver mere fragmenteret.

Det er således ikke alle funktioner, der kommer til at virke på de tidligere udgaver af iPhone og iPad, og det kræver endnu mere arbejde med både kodning og efterfølgende test af applikationer.

Dette arbejde kan blive endnu større, såfremt rygterne om en ny iPhone med større skærm holder vand – eller den vedholdende snak om et Apple-fjernsyn med dertilhørende App Store.

– “Skærmstørrelser er i særdeleshed udfordrende med hensyn til optimering,” siger Tom Lounibos.

iOS 6 bliver frigivet til efteråret.

Opfølgning på historien

Selvfølgelig fulgte vi op. mobilsiden kørte videre med bolden. d. 18/6/2012 dykkede vi igen ned i emnet med artiklen; Apple kan give podcasts et kæmpe folkeligt gennembrudKlik her og læs artiklen.. Få også seneste nyt om temaet her.