iOS 6: Kundernes tilfredshed er faldende for første gang

For første gang oplever Apple, at kundernes tilfredshed med en ny verison af iOS er faldende.

iOS 6: Kundernes tilfredshed er faldende for første gang

Der er efterhånden velkendt, at iOS-brugerne ikke er glade for Apples nye kort i iOS. Efter Google blev skrottet ved den seneste opdatering fra iOS 5 til iOS 6 er specielt kortene blevet kritiseret kraftigt.

Men ikke kun kortene gør brugerne mindre tilfredse. I en undersøgelse om brugernes generelle tilfredshed med iOS som helhed, oplever Apple for første gang et fald i kundernes tilfredshed.

Ved alle tidligere opdateringer af iOS, har kundernes tilfredshed været stigende, men i den seneste undersøgelse fra On Device, der er blandt andet er offentliggjort på TechCrunch, ses et lille fald i tilfredsheden blandt kunderne.

Der er ganske vidst ikke tale om noget stort fald, men Apple, der ellers tidligere har haft det med at være næsten perfekte, oplever nu en lille tilbagegang.

Mere nyt om Apple

Fortællingen gik ikke bort med denne historie. mobilsiden fastholdt sit fokus på emnet. 26/9/2012 fik historien nyt liv med et indlæg om Google Play runder 25 milliarder downloads – Artiklen kan læses her. Redaktionen har fingeren på pulsen. Se seneste nyt her.