iOS 6 nu på mere end 300 millioner enheder

Apple udsendte i går deres iOS 6.1 opdatering, men der kom også meldinger fra firmaet om udbredelsen af iOS-versionerne.

iOS 6 nu på mere end 300 millioner enheder

Apple sendte i går deres længe ventede opdatering iOS 6.1 ud, som blandt andet betød danske iPhone 5-ejere fik 4G – hvis deres teleselskab ellers understøtter dette.

 – Så kom opdateringen – iPhone 5 nu med 4G

Men de fortalte også, hvor mange der har opdateret deres telefoner til iOS 6 siden i efteråret, og dette tal er stort. Faktisk hele 300 millioner iOS-enheder har nu installeret iOS version 6. Det skriver Apple i en pressemeddelelse.

Det er mere end 60 procent af det samlede antal solgte iOS enheder på verdensplan – og et udtryk for, at iOS-brugere tager de nye opdateringer til sig hurtigt og opdaterer deres enheder.

Apple har netop lanceret en ny iPad – denne med 128 GB.

Opfølgning:

Siden vi publicerede denne nyhed er der kommer nyt i sagen. mobilsiden fortsatte fortællingen. 28/1/2013 gik redaktionen videre og kørte en opfølgning med historien; Så kom opdateringen – iPhone 5 – nu med 4G – Næste artikel om temaet finder du her. Få også seneste nyt om sagen ved at trykke her..