Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   iOS 6.1.3 brugere ramt af batteri og WiFi-problemer

iOS 6.1.3 brugere ramt af batteri og WiFi-problemer

Den nyeste iOS-opdatering ser ud til at skabe problemer for nogle brugere.

Sidste uge frigav Apple deres nyeste opdatering til iOS, så den nu er oppe på version 6.1.3. Opdateringen skulle lukke et sikkerhedshul, som gjorde hackere let kunne komme ind i en låst iPhone fra låseskærmen.

 - Apple udsender iOS 6.1.3 opdateringen

Men ifølge Gotta Be Mobile ser det ud til, at der også er en del brugere der har problemer med den nye opdatering. Det skriver Cnet.com.

Flere brugere skriver, at deres telefoner løber hurtigere tør for batteri efter de har installeret den nye software. Endda selvom de har foretaget fabriksindstillinger på telefonen. Da Apple havde udsendt iOS 5.0 var der også brugere, som havde batteri-problemer.

Men batteri-problemer er ikke det eneste problem, som har ramt iOS-brugere. Også et problem med at holde forbindelsen til WiFi ser ud til, at have ramt brugerne. Dette er et problem Apple tidligere har bekræftet og du kan se nærmere hvad du kan gøre her.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Peter Frederiksen 31-03-2013 14:27:21

Der er meget man måtte ligge øre til gennemtiden, som Android bruger..

http://goo.gl/QnQ2F

Crash reports..
http://goo.gl/HLxMW

0 0
TF 01-04-2013 00:08:17

Er det ikke jer android folk der siger at antivirus firmaer ikke kan tages seriøst, Men det er måske kun når der er problemer med android :-)

0 0

Om brug af cookies