iOS 6.1.3 brugere ramt af batteri og WiFi-problemer

Den nyeste iOS-opdatering ser ud til at skabe problemer for nogle brugere.

iOS 6.1.3 brugere ramt af batteri og WiFi-problemer

Sidste uge frigav Apple deres nyeste opdatering til iOS, så den nu er oppe på version 6.1.3. Opdateringen skulle lukke et sikkerhedshul, som gjorde hackere let kunne komme ind i en låst iPhone fra låseskærmen.

 – Apple udsender iOS 6.1.3 opdateringen

Men ifølge Gotta Be Mobile ser det ud til, at der også er en del brugere der har problemer med den nye opdatering. Det skriver Cnet.com.

Flere brugere skriver, at deres telefoner løber hurtigere tør for batteri efter de har installeret den nye software. Endda selvom de har foretaget fabriksindstillinger på telefonen. Da Apple havde udsendt iOS 5.0 var der også brugere, som havde batteri-problemer.

Men batteri-problemer er ikke det eneste problem, som har ramt iOS-brugere. Også et problem med at holde forbindelsen til WiFi ser ud til, at have ramt brugerne. Dette er et problem Apple tidligere har bekræftet og du kan se nærmere hvad du kan gøre her.

Fortsættelsen:

Siden redaktionen kørte denne historie er der kommet nyt om sagen. mobilsiden valgte at gå videre med sagen. 14/3/2013 blev sagen bragt videre med nyheden om Fremtiden: Sælg dit indhold på iTunes – Følg den videre histore her. Absolut seneste nyt om temaet kan du finde her.