iOS 7 er frigivet – klar til download

Apple har netop frigivet opdateringen til iOS 7, som nu kan downloades til nyere iPhones, iPads og iPod Touch.

iOS 7 er frigivet – klar til download

Apple har nu frigivet den store opdatering til iOS 7, så den er tilgængelig for alle og altså ikke længere kun i beta. iOS 7 understøttes på følgende iOS-enheder: iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod Touch (femte generation), iPad 2, The new iPad og iPad (fjerde generation) samt iPad Mini – og selvfølgelig de to nye iPhones – iPhone 5C og iPhone 5S.

 – iOS 7 frigives officielt i dag

Ganske som Apple lovede under sidste uges keynote, der bød på præsentationen af iPhone 5C og iPhone 5S, har Apple nu frigivet deres nyeste software-version – nemlig iOS 7.

 – Overblik: Alt om de nye iPhones – iPhone 5S og iPhone 5C

Du kan opdaterer til iOS 7 Over-The-Air (OTA), hvis du har iOS 5.0 eller nyere på din iOS-enhed, ellers kan opdateringen også hentes via iTunes.

 – iOS 7 – kom tæt på det nye iPhone-styresystem

Har du endnu ikke modtaget en push-besked om, at opdateringen er klar til download (og du har en af de understøttede enheder), så kan du søge manuelt efter opdateringen. Dog kan der i dag og de næste dage frem være et gevaldigt pres på serverne.

Dette gøres således: Indstillinger – Generelt – Softwareopdatering og så download/hent når den er klar.

Husk at lav back-up af din iPhone, iPad eller iPod Touch inden du opdaterer den – enten via iCloud eller iTunes.

iPhone 5C og iPhone 5S kommer på markedet med iOS 7 pre-installeret fra salgsæsken, det er dog endnu uvist hvornår disse modeller rammer det danske marked, men der gættes og spekuleres i det bliver den 18. oktober.

Læs også:
 – iOS 7 – se om du kan få det

Sidste tilføjelse til historien

Meget er sket siden redaktionen skrev artiklen. mobilsiden fulgte op på sagen. 18/9/2013 kom den efterfølgende historie med en historie med fokus på iOS 7 frigives officielt i dag – Den videre historie om temaet finder du her. Er du interesseret i absolut seneste nyt om temaet, så klik her..