iOS 7 forsinket grundet komplet redesign

Rygte: Ifølge rygterne, så er Jonathan Ive, angiveligt ved at overveje en forsinkelse af iOS 7, så det store redesign kan færdiggøres.

iOS 7 forsinket grundet komplet redesign

Jonathan Ive, som overtog ansvaret for iOS softwaren fra Scott Forstall i efteråret, overvejer angiveligt en mindre forsinkelse af iOS 7 for at færdig gøre den store overhaling, som den kommende version af softwaren forventes at have. Det skriver Intomobile.com via Bloomberg.

 – Jonathan Ive arbejder på designændringer i iOS 7

Den store overhaling vil ændre udseendet og følelsen fra det iOS vi kender. Med Ive ved roret er det besluttet at ændre det meste, hvis ikke det hele, af de skeumorphic UI elementer – eksempelvis kasino bordet på Game Center applikationen. Det skriver 9to5Mac.

 – Apple WWDC holdes i juni – får vi mon iOS 7?

Det forventes nogle applikationer får et helt nyt look, mens andre kun får små ændringer for at passe ind i resten af iOS 7.

Ive har også opfordret til samarbejde mellem software og hardware designere for at opnå bedre resultater.

Det er endnu ukendt om iOS 7 bliver forsinket og hvis det gør hvor længe det så bliver forsinket. Apple har åbnet op for registreringer til WWDC 2013, hvor der skal snakkes om fremtiden for iOS og OS X blandt andet.