Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   iOS 7 gør livet sværere for iPhone-tyve

iOS 7 gør livet sværere for iPhone-tyve

Når Apple frigiver opdateringen til iOS 7, så er det også med mere tyverisikring end tidligere, og livet bliver sværere for iPhone-tyve.

Sådan ser den
Sådan ser den "dræbte" iPhone ud (Foto: Apple)

Til efteråret når Apple sender iOS 7-opdateringen ud, så er det med en ny tyverisikring. iOS 7 kommer med funktionen, som hedder Kill Switch, og det giver brugerne muligheden for, at ”dræbe” iOS-enheden hvis den skulle blive stjålet.

 - iOS 7 er en realitet

Funktionen giver dig i al sin enkelthed muligheden for, at du kan slette alt indhold på den og samtidig gøre den ubrugelig for tyven. Du kan også skrive en besked på forsiden, der ikke går væk igen, som tyven så kan læse. Det betyder også, at telefonen er meget svær at sælge videre for tyven.

Der bliver, ifølge politiinspektør Arne Wissing fra Station City, cirka stjålet 10 iPhones i døgnet alene i København. Politiet vil derfor også glæde sig til den nye funktion er klar, da de forventer den vil få en præventiv effekt. Det skriver dr.dk.

 - iOS 7: Her er hvad du skal vide

Måske hackere fortsat vil formå, at få adgang til de ”dræbte” iOS-enheder igen, men størstedelen vil ikke kunne.

Får ejeren den stjålne iPhone igen, så kan den genaktiveres blot ved brug af det rigtige Apple-ID og password.


Læs også:
 - iOS 7: Sådan præsenterer Apple iOS 7

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Bjørn 17-06-2013 16:25:12

Nu er det sådan at find my iphone til IOS 6 der har man allerede muligheden for at låse telefonen og også wipe den.

Det nye i IOS 7 bliver så vidt jeg har forstået, at selvom telefonen bliver nulstillet af tyven eller dig selv, så skal tyven stadig bruge dit apple ID for at få gang i telefonen igen, hvilket han jo ikke har.

Desuden så er det sådan at lock eller wipe via find my iphone i dag ikke virker hvis tyven når at slukke telefonen først, eller selv laver en fabriksgendannelse. Dette vil også være løst i IOS 7, således at den bliver spærret det øjeblik tyven tænder telefonen igen.

Det er på tide at Apple gør dette her, da det gamle ikke har fungeret ordentligt. Den bedste måde at forhindre tyverier af iPhones på, er at sikre at tyven ikke kan få penge for skidtet. Men der skal nok være nogen der hurtigt lærer hvordan man hacker den nye sikkerhedsfeature til IOS 7.

0 0
Allan 17-06-2013 15:25:40

Endnu en funktion de har stjålet fra WP som var ude med det allerede i WP 7.x

0 0
TF 18-06-2013 20:41:09

Nå det var vist end nu en hater special kommentar fra allan han ikke kunne bakke op :-)

0 0
TF 17-06-2013 18:11:16

Jeg har selv en WP telefon og den funktion har jeg da ikke hørt om, har du et link til et sted man kan læse om den ? Og virker det på samme måde på WP som ios7 hvor den bliver låst med id selv efter wipe ?

0 0
Ole Christensen 17-06-2013 16:22:44

(...)

0 0

Om brug af cookies