iOS 7 kan blive forsinket

Et brud på sikkerheden på Apples Developer side kan betyde, at frigivelsen af iOS 7 forsinkes.

iOS 7 kan blive forsinket

Et sikkerhedsproblem på Apples Developer sider kan føre til forsinkelse af iOS 7 Beta 4, derfor er det også nærliggende at det kan føre til forsinkelser af frigivelsen af den endelige iOS 7.

Det var den tyrkiske sikkerhedsforsker, der er bosat i London, som fandt et sikkerhedshul og informerede Apple omkring dette. Han forklarede situationen på en video, der blev lagt ud på YouTube – denne er dog fjernet nu da den afslørede nogle af hemmelighederne bag sikkerhedsproblemet. Det skriver amobil.no.

 – Bekræftet: Apple-udvikere hacket

Apple har senere meddelt, at de foretager en komplet ændring af udviklersystemerne, samt opdaterer både serverprogrammer og databasen.

 – ”Vi beklager de betydelige ulempene nedetiden har forårsaket, og vi forventer å ha utviklernettsidene oppe igjen snart,” står det i Apples offisielle uttalelse.

Om iOS 7 forsinkes på baggrund af dette vil fremtiden vise.

Fortsættelse af sagen

Siden redaktionen kørte denne fortælling er der kommet nyt i sagen. mobilsiden gik videre med sagen. 25/7/2013 publicerede vi nyheden om Google kommer med Airplay-lignende funktionKlik her og læs historien.. Seneste nyheder om Apple findes her..