Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   iOS 7.1 beta 5 frigivet

iOS 7.1 beta 5 frigivet

Siden den netop frigivet 5. beta af iOS 7.1 kun retter småfejl, kan det betyde, at offentlig lancering er tæt på.

Det er godt 2 uger siden, at Apple frigav 4. beta version af deres kommende iOS 7.1 opdatering, der bringer godt nyt til de iOS-brugere, der er frustreret over iOS 7, der blev frigivet d. 18. september.

Apple finpudser lige nu fejlrettelserne, og er i den forbindelse nået til 5. testversion af iOS 7.1, der har små tilpasninger og fejlrettelser at byde på. Siden denne version ikke retter betydeligt på elementer i brugerfladen, kan det betyde, at Apple nu er meget tæt på en offentlig frigivelse af opdateringen.

5. beta af iOS 7.1 bringer endnu et nyt design til piltasten på tastaturet. Apple ændrede det tidligere i testfasen, hvilket ikke har givet positiv feedback fra udviklerne, skriver MacRumors

Siden 3. beta har brugere selv kunne bestemme, om den nye “Parralax” bevægelse skal slåes fra på hjemmeskærmen. Denne har nu fået nyt navn og hedder “Perspektiv”. Den kan slåes til/fra efter eget ønske.

I “iTunes Radio”, der endnu mangler at blive tilgængeligt i Danmark, er der kommet en ny “køb album” knap, så folk har nemmere adgang til køb.

Den personlige assistent Siri har desuden nu fået en mere naturlig stemme til sprogene: Engelsk (Australsk), Engelsk (Britisk), Japansk, and Kinesisk (Mandarin - Kina).

Kalenderen, som mange er frustreret over efter iOS 7, fik med beta 2 en dedikeret knap til månedsoversigten, så emnerne listes som før. Denne knap er nu tydeliggjort.

Når iOS 7.1 bliver offentligt tilgængelig vil du, som ved alle andre opdateringer, kunne opdatere direkte gennem: Indstillinger, Generelt, Softwareopdatering.

Link: MacRumors

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Morten Rank 05-02-2014 13:39:09

Hej Viggo.

Hvilken guide tænker du på? Hvis det er til "Paper"-app'en fra Facebook, så godt øje med siden imorgen tidlig ;)

Vh Morten Rank, Mobilsiden

0 0
Viggo Ebbesen Rungø 05-02-2014 13:00:04

Hej Mobilsiden! Tror I, guiden når at komme ud i dag? :)

0 1

Om brug af cookies