Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   iOS 7.1 nærmer sig. Se her hvad du har i vente

iOS 7.1 nærmer sig. Se her hvad du har i vente

Mobilsiden har testet løs på Apples fejlrettelser og forbedringer til iOS 7. Se her nogle af de ting, du kan se frem til med iOS 7.1.

Siden Apple i september udrullede deres iOS 7 opdatering, har brugerne klaget over hakken, sprutten og genstart fra det ellers så pålidelige mobile styresystem. 

Opdatering har været en helt ny begyndelse for Apple, og fejlrettelserne dertil har været længe undervejs. Den offentlige tilgængelige software hedder i skrivende stund iOS 7.0.4 eller 7.0.5. 

Versionen som vi alle venter på hedder iOS 7.1. Opdateringen har Mobilsiden.dk allerede testet på både iPhone og iPad, og vil i den sammenhæng lige opremse nogle af de små forbedringer, som du kan glæde dig til.

Perspektiv kan slåes fra

Et af de mange kritikpunkter fra iOS 7 er “Parralax”-effekten. Altså det her med, at baggrundsbilledet bevæger sig, når du bevæger enheden. Effekten er ofte misforstået af mange, der istedet irriterer sig over, at der nu er zoomet ind på billedet af børnebørnene.

Med iOS 7.1 vil der ved valg af ny baggrund kunne vælges “Perspektiv” til eller fra. På den måde kan effekten slåes fra seperat på baggrundsbilledet, så de nye, flotte animationer beholdes.

Lynende hurtig

Software-mandskabet hos Apple har forbedret brugeroplevelsen betragteligt, hvilket betyder, at navigationen rundt i menuer og apps er på højde med, hvis ikke endnu hurtigere end, på iOS 6.

Dette mærkes særligt på iPad, der ellers siden iOS 7 har været en sløv padde i betjeningen. 

Kalender-overblik som før

Kalenderen fik sig en kæmpe overhaling med iOS 7, men igen var kritikerne efter Apple, fordi det nu betød et farvel til det velkendte månedsoverblik som brugerne havde vænnet til. 

Med iOS 7 er der nu tilføjet en lille knap ved siden af søgeikonet øverst på iPhone. Trykkes der på den, så er overblikket tilbage som før.

Små tweaks på udseendet

Det er ikke kun fejlrettelser under motorhjelmen som iOS 7.1 byder på. Apple har igennem hele testfasen lavet små designmæssige ændringer af blandt andet telefondelen, sluk-delen og tastaturet. Her er der altså ikke tale om noget "breaking news", som ved opdateringen til iOS 7, men blot små justeringer. 

Som ved alle Beta-versioner, så kan vi ikke garantere, at alle overstående ændringer vil være at finde i den offentlige iOS 7.1-version, der forventes klar indenfor en måned. Dog ser vi ingen grund til at Apple skulle fjerne dem på dette tidspunkt.


Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Claus Krogsgaard-Mattsson 21-02-2014 11:40:56

Er der nogen der ved noget om release date? Altså andet end 'Marts'...

0 0
Andreas juhl 12-02-2014 15:54:14

Glæd jer :)

1 0
Pedro 11-02-2014 13:12:52

Virkelig spøjst (og savnet af mange) at Apple endnu ikk har tilføjet uge-numre deres kalender app...

7 2
Morten Rank 11-02-2014 16:56:06

Ja men du kan jo altid gøre brug af kalenderen fra Mobilsiden hvis du savner ugenumre i den almindelige kalender-app: http://www.mobilsiden.dk/tips/tip-fa-ugenumre-pa-din-iphone-med-kalenderen-fra-mobilsidendk,lid.30001/

Mvh Morten Rank, Mobilsiden.

1 1
Jonas_a 11-02-2014 12:28:10

Det kan kun gå for langsomt.
Er virkelig træt af min iPad lukker pludseligt ned og går i sort.

6 2
Ib 11-02-2014 12:03:57

Det var ikke mange ændringer :-)

Spændende at se, om iOS Mail bliver optimeret, så man kan lukke mapperne i mappestrukturen altid er åben. Det er virkelig skod.

Exchange hænger endnu ikke ordentligt sammen med iOS Påmindelser. Også spændende at se om det er løst, for det ER virkelig ikke godt.

Står midt i et vadested lige nu:
Fortsætte med iOS ...?
Skifte til Android ... ?
eller som det nok ender med, selv om det måske er lige lovlig tidligt:

skifte til Windows Phone og Tablet.

2 5
Rene Jensen 12-02-2014 16:52:28

Hvis du af den ene eller anden grund ved at du vil skifte til Windows er det vel bare at komme i gang, det vil jo koste kassen af skifte økosystem, så hvorfor gøre det 2 gange... Men selvøldig mindre dyrt med windows da der ikke er de samme muligheder.

1 0

Om brug af cookies