Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   iOS 7.1 ude i beta version 4 - endelig version nærmer sig

iOS 7.1 ude i beta version 4 - endelig version nærmer sig

Apple har frigivet den fjerde betaudgave af iOS 7.1 til udviklere - den endelige version nærmer sig.

<br /><br /><br /><br />
Det er kun to uger siden Apple udsendte iOS 7.1 beta 3 til test blandt udviklere, men allerede nu er den næste udgave, iOS 7.1 beta 4 klar til installation.

Med denne fjerde beta(build 11D5134c) er Apple formentlig kommet en stort skridt nærmere den endelige udgave af iOS 7.1, der bliver den næste større softwareopdatering til iPhone, iPad og iPod Touch

Beta 4 indeholder de sædvanlig fejlrettelser og justeringer, og har blandt andet rettet op på et meget omtalt irritationsmoment, hvor en fejlmeddelelse fremkommer ved afsendelse af beskeder, skriver Redmond Pie.

Hvor lang tid der går før iOS 7.1 kommer til almindelige forbrugere?
Det er ikke helt så nemt at spå om, men typisk kommer der fem til syv beta versioner, inden den endelige version. 

En anden lille indikation kunne være, at iOS 6 blev offentliggjort i september 2012, iOS 6.1 i januar 2013, mens iOS 7 kom i september 2013.

Kilde: Redmond Pie

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

21-01-2014 10:04:39

Nu har jeg ikke prøvet Beta 4, men kun Beta 3. Der er en verden til forskel fra 7.0 til 7.1. Animationerne er - heldigvis - meget hurtigere og det virker generelt mere flydende og færdigt. Jeg synes dog stadig at man skal være utroligt præcis med "swipe up" bevægelsen når man lukker en app via multitasking. Det kan være pænt irriterende:-)

0 0

Om brug af cookies