Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   iOS 8 bringer fede forbedringer til Beskeder app’en på iPhone

iOS 8 bringer fede forbedringer til Beskeder app’en på iPhone

Selvom udseendet stort set holdes uændret i Beskeder app’en med iOS 8, så er der brugbare funktioner under kølerhjelmen.

Apples Tim Cook & Co. gik på scenen mandag som start på den årlige udviklerkonference for blandet andet iOS, der er softwaren til Apples mobile enheder (iPhone, iPad og iPod Touch). 

Under lanceringen af iOS 8, der udseendetsmæssigt ligner forgængeren til forveksling, var der velovervejede tweaks, der med garanti vil tilfredsstille kunderne. Det gælder også Beskeder app’en, der ifølge Apple er den mest brugte app på iOS. Herunder vil Mobilsiden derfor forsøge at belyse nogle af funktionerne, som du kan se frem til.
“Forstyr ikke” og andre fordele 
Apples egen iMessage tjeneste fungerer sublimt til gruppebeskeder imellem iOS brugere. Med iOS 8 bliver det fremover muligt at navngive gruppe-samtalen og tilføj/fjerne personer inklusiv dig selv. 

Derudover har Apple implementeret deres smarte “Forstyr ikke” funktion til gruppebeskeder seperat. Skulle du derfor ryge i en trafikkeret samtale med vennerne, så kan du slå lyd/vibration fra seperat til den samtale. Genialt! 

Apple har også lavet en ny “Detaljer” oversigt, med hurtig “Find Venner” integration, der samtidig huser den komplette oversigt over billederne delt i samtalen, så du ikke skal scrolle side op og ned for at finde billedet du leder efter.

Integreret Heytell og Snapchat 
Apple har med opdateringen desuden søgt inspiration hos kollegaer i den sociale branche. I besked-samtaler vil du fremover kunne sende indtalte lydspor så nemt som ingenting. Samme funktion kan foretages på billeder/video, og det minder unægteligt om noget vi har set før. 

iOS 8 giver endda mulighed for at lytte og besvare disse indtalte lydspor direkte fra låseskærmen. 

Hvilken funktion glæder du dig mest til?

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies