iOS 8 – Her er vores første indtryk [WEB-TV]

Mobilsiden har fået fingre i Apples kommende opdatering, og du kan i denne video se nogle af de fede forbedringer.

iOS 8 – Her er vores første indtryk [WEB-TV]

Apple gik på scenen i mandags og præsenterede iOS 8, der er kommende styresystem til Apples iPhone, iPad og iPod Touch. Første beta(testversion) er ved samme lejlighed frigivet til udviklerne, så apps og nye funktioner kan gøres klar til den offentlige udrulning af iOS 8 i efteråret.

Mobilsiden.dk har selvfølgelig også fået fingrene i opdateringen, og har i nedenstående video installeret iOS 8 på en iPad Mini. 

Da mange af de nye features er afhængig af Apples online tjenester og opdateringer, så kan vi ikke demonstrere dem alle for jer endnu. Der er dog adskillige tilgængelige, og dem har vi i videoen vist et udpluk af. 

Vi oplever at iOS 8 BETA 1 egentligt fungerer ganske rimeligt. Dog er der ikke overraskende apps der fryser, ikke virker, samt softwaremæssige fejl i grafikken. Følg med her på Mobilsiden.dk, hvor vi tester videre og løbende holder jer opdateret på kommende testversioner.

Har du spørgsmål, så er du selvfølgelig mere end velkommen til at skrive i kommentarfeltet. 

Mere til fortællingen

Redaktionen har fulgt udviklingen og her er fortsættelsen på historien. mobilsiden gik videre med sagen. 6/6/2014 blev fortællingen ført videre med artiklen om Disse ti små features kommer også til iOS 8 – Du finder den her. Se også de seneste nyheder om emnet her.