Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   iOS 8 kan gøre det nemmere at finde en tabt iOS-enhed

iOS 8 kan gøre det nemmere at finde en tabt iOS-enhed

Apple arbejder tilsyneladende på forbedret mulighederne for at finde tabte iOS enheder med ny “Send sidste lokation” feature.

Find min iPhone-funktionen har siden lanceringen af iOS 5 og iCloud i 2011 været frit tilgængelig for alle iCloud kunder. Funktionen er sidenhen forbedret, og man har nu både mulighed for at afspille en lyd, slet enheden eller aktivere en “Tilstanden mistet” funktion, der giver mulighed for at låse enheden med kode, og følge med i hvor den har været på et kort - den såkaldte 'Kill Switch'.

Alt dette kan naturligvis klares fra iOS enheder (egne eller andres) og hjemmesiden iCloud.com via en computer.

Apple: iCloud er ikke hacket

Nu viser iCloud-indstillingerne i første beta af iOS 8, at Apple har tilføjet endnu en mulighed for at lokalisere tabte iOS enheder eller Mac computere. Det er en “Send sidste lokation” feature, der giver iOS enheden mulighed for at sende lokationen til Apple, hvis batteriet falder til et kritisk niveau. Det skriver AppleInsider.

Om denne information til den tid frigives via Find min iPhone værktøjet vides ikke på nuværende tidspunkt, men siden at lokationen afhænger af batteriniveauet, så vil det ikke være en dum tilføjelse af funktionalitet.

Kilde: AppleInsider

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies