iOS 8.3 er ude med dansk Siri-understøttelse

Nu kan du downloade den nye iOS 8.3-opdatering, der blandt andet introducerer Siri på dansk og emojis i flere hudfarver.

iOS 8.3 er ude med dansk Siri-understøttelse

I dag ruller Apple iOS 8.3 ud til ejere af de seneste generationer iPhone, iPad og iPod, som byder på en lang række af nye tilføjelser og rettelser.

Læs også: Apple løber med al mobilbranchens overskud

Allerede nu kan du selv downloade og installere den 1,4 GB store iOS-opdatering – enten som en såkaldt over the air-opdatering direkte på enheden eller gennem iTunes.

Siri

Siri forstår nu dansk

En glædelig nyhed her i Danmark er, at Siri nu kan forstå og snakke dansk sammen med russisk, hollandsk, thailandsk, svensk, tyrkisk og portugisisk, hvis du skulle føle et behov for det.

Nu øges anvendeligheden for talegenkendelse med Apple-enheder altså gevaldigt herhjemme i Danmark.

Emojis

Nye emojis – og nu med flere hudfarver

Med iOS 8.3 har du endnu flere emojis at råde over, når du sender tekstbeskeder. De forskellige emojis findes i en lang række hudfarver, så du nu kan vælge den helt perfekte emoji. Nye flag-, telefon- og computeremojis har også fundet vej i iOS 8.3.

Læs også: Imponerende iOS-enhed-, Apple Pay-tal sammen med regnskabet

Du får et nyt og nemt overblik over alle dine mange emojis med en liste, som du vandret kan scrolle igennem.

CarPlay

CarPlay fungerer nu trådløst

Apple CarPlay fungerer normalt mellem bilens indbyggede grænseflade og enheden gennem Lightning-kablet, men det behøver du ikke længere.

Nu får du nemlig understøttelse for trådløs tilslutning af CarPlay, så du endnu nemmere kan benytte blandt andet Siri på en nem og brugervenlig måde under køreturen.

Tastatur

Mindre ændringer på tastaturet

Der er sket små ændringer på tastaturet fra Apple, som gør mellemrumstasten en anelse bredere og endnu nemmere at ramme. Det formindsker til gengæld punktum-og ”retur”-knappen, der er placeret til højre for.

Nedenfor kan du se alle de andre mange små ændringer, der også finder vej til de seneste iPhones, iPads og iPods.

iOS 8.3

Historien slutter ikke her

Efterfølgende kom der nyt om emnet. mobilsiden kunne ikke lade være. 9/4/2015 kørte vi nyheden om Samsung Galaxy S6: Topper næsten alt [TEST]Klik her for at gå til artiklen.. Emnet er stadig Hot. Klik her for seneste nyt..