Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   iOS applikationen til bilnørden

iOS applikationen til bilnørden

App’en går desværre ikke igennem syn uden anmærkninger.

Billeder af biler. Den slags applikationer er set før, men denne applikation er måske alligevel værd at kigge nærmere på grund af kvaliteten af indholdet.

Det specielle ved NetCarShow.com er, at applikationen indeholder et kæmpe bibliotek med højkvalitets billeder. Der er et hav af bilmærker – lige fra Artega over HSV til mere normale bilmærker såsom Toyota og Peugeot.

Hver bilmærke indeholder en række forskellige bilmodeller lige fra standard biler til konceptbiler, og under hver model kan man læse yderligere information omkring modellen såsom specifikationer på motoren eller modellens historie.

NetCarShow.com er kort sagt et overflødighedshorn af både informationer og lækre højkvalitetsbilleder – men der er lige en lille mangel, som giver problemer.

Dumpet til syn

Applikationen indeholder én fejl, og det er desværre af sådan en kaliber, at den ikke går gennem bilsynet; Man kan ikke gemme billederne!

Billederne er ellers af høj kvalitet og virkelig flotte. Ved mange af modellerne er udvalget af både motiver, detaljer og selve billedkvaliteten fremragende, men man kan ikke direkte i programmet gemme billederne og benytte dem som baggrund på ens telefon.

Det er et kæmpe minus for applikationen, specielt set i lyset af, at NetCarShow.com, som navnet antyder, faktisk ligger frit tilgængeligt på internettet, hvor man let og elegang kan hente billederne fra.

Man kan heldigvis omgå denne fatale mangel i programmet. I iOS kan man tage ”screenshots” (tage et billede af skærmen) og gemme det på telefonen. Dette gøres ved kort at trykke og holde tænd/sluk knappen ned og samtidig trykke på menu-tasten nederst.

Bemærk at man skal trykke meget hurtigt og kortvarigt. Derefter tager telefonen et screenshot, som placeres i kamerarullen, og man kan frit benytte billedet som f.eks. baggrund.

Alt i alt et program der er værd at hente, selvom det har en irriterende mangel.

Programmet er gratis og kan hentes på Apples App Store 

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

12-08-2011 18:29:59

Populært kaldt "Home-button", eller hjem tast/knap.. :-)

0 0
12-08-2011 18:28:30

Den runde tast der er nederst på iPhonen er ikke en menu-tast.
Knappen giver, fra hvilken som helst app, adgang til hjemmeskærmen. Og fra hjemmeskærmen til iPhonens Søg-funtion.

Dobbelt trykkes der på knappen giver den adgang til Multitasking, tredobbelt tryk giver det adgang til Accessibility Options.

Bare så vi har dét på plads ;-)

0 0
David K 11-08-2011 10:01:48

Den måtte meget gerne finde vej til Android også.

0 0

Om brug af cookies