Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   iOS og Android understøttet på PlayStation 4

iOS og Android understøttet på PlayStation 4

Sony har netop præsenteret deres nye PlayStation 4, som også understøtter Android og iOS enheder.

Sony Computer Entertainment har netop præsenteret deres nye PlayStation 4 spilkonsol ved en stor event i New York. PlayStation 4 er næste generations spilkonsol, som skal give brugerne verden over en helt ny spiloplevelse.

Forgængeren, PlayStation 3, har syv år på bagen og derfor er det også en opgradering på stort set alle punkter, som Sony har foretaget på den kommende PlayStation 4.

PlayStation 4 er designet helt fra bunden og baseret på en special produceret processor med otte kerner, indbygget grafikprocessor, dedikeret grafikchip med 18 kerner, 8 GB GDDR5 RAM og 1.84 Teraflop prossorkraft.

Sammen med PlayStation 4 kommer også applikationen PlayStation App, som gør det muligt for iPhone, iPad og Android baserede smartphones og tablets, at blive second-screens.

Dermed bliver det eksempelvis muligt for brugerne, at se kort på deres anden skærm, når der spilles adventure-games. Der kan også købes PlayStation 4 spil når man er på farten og downloade det direkte på spilkonsollen hjemme og lignende.

Du kan se mere om PlayStation 4 i videoen herunder.

Yderligere detaljer omkring PlayStation 4 vil følge senere, ligesom prisen heller ikke er oplyst fra Sony endnu.

Sony sender PlayStation 4 på markedet i slutningen af 2013.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies