Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   iOS7 installeret på 74% af iPads og iPhones

iOS7 installeret på 74% af iPads og iPhones

Efter blot 3 måneders tilgængelighed tyder meget på at iPhone-, iPad- og iPodejere har taget iOS7 til sig.

Udviklerne i Cupertino kan juble over de nyeste statistiker, da det må være et tegn på, at de har gjort et godt stykke arbejde. Da iOS7 blev lanceret var der ellers rigeligt med bloggere, journalister og andre meningsdannere der var ude og kritisere det redesignede styresystem.

I skrivende stund er der kun 22% brugere der holder fast i iOS6 og 4% der har iOS5. Tim Cook vil helt sikkert hylde de 74% som en stor succes og få app udviklere til i højere grad at udnytte iOS7 mange nye funktioner og design.

Det er data der må være en stor kamel at sluge for konkurrenten Google, der nok mest er kendt for at lave mange opdateringer, men hvor der går rigtig lang tid før opdateringerne kommer ud til brugerne. Med til historien hører selvfølgelig også, at hvis du fx har en iPhone 4S, så er der en række funktioner som du ikke kan bruge i iOS7, men designændringerne får du stadig.

iOS7 er stadig plaget af nogle småfejl, og designændringerne er ikke konsekvente over hele linjen, men iOS6 havde et forældet design, så iOS7s ændringer bliver taget imod med kyshånd. Du kan se vores anmeldelse af iOS7 her.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

TF 10-12-2013 01:57:01

Tja det er bare dejligt at man kan opdatere til det nyeste, det manglede jeg meget med android og også første gang jeg havde WP.

1 2
hellas7 09-12-2013 17:23:17

Jeg køber altså ikke præmissen om at iOS 6 havde et forældet design, faktisk synes jeg bedre om den gamle hjemmeskærm. At folk opdaterer deres iOS-device synes jeg er MEGET tvivlsomt at koble til at "iOS7s ændringer bliver taget imod med kyshånd" - jeg tror snarere det (primært) er grundet de nye features.

1 2
Robert 09-12-2013 15:01:27

Hvis din telefon eller tablet eller Mac eller PC siger der ligger en opdatering klar til dig, så installerer man den vel?

Med mindre man er meget bevidst om at iOS 7 ikke er noget man vil ha eller bor i en område kun med 2G dækning så er det vel naturligt bare at trykke "ja tak" ?

0 0
09-12-2013 12:59:50

Kunne ha været fedt at ha tallene hvis folk kunne gå tilbage! Har da 3 stk. Tøsser her på matriklen, som ville skifte tilbage hvis det var muligt.
Og er 3/4 meget når alle ævel tilhænger siger, vi kan alle få en ny opdatering når vi har ævel. Som sagt har vi 3 stk. På matriklen, og jeg var også på vej, men det er jeg ikke mere! Og ser flere der skifter deres ip 4 ud med noget alla HTC one, for deres 4 bare er blevet træls!

0 8
Thomas 09-12-2013 13:51:34

Der er også mange, der ikke ved, hvad opdateringen kommer til at betyde for dem.
Man kan jo bare se, at der står, at der er en opdatering. Hvis man ikke er specielt interesseret i IT, så opdaterer man nærmest i blinde.

Har selv iPhone 4, og er tilfreds med ios7, selvom jeg godt kan mærke, at det ikke kører heeeelt så flydende som det godt kunne. Har dog set eksempel på en opdatering på en kollegas telefon, der er lige til at lukke op og ski.. i.

1 4
Om brug af cookies