Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ip-telefoni skal blokeres

Ip-telefoni skal blokeres

Der synes at være en tendens til at mobilselskaber og hoteller føler sig forbigået, når folk ringer gratis via nettet. Dette skal en brik fra Infineon sætte en stopper for.

Infineon, som er producenten bag denne brik, har netop udviklet et system, der formår at filtere IP-telefoni i trådløse net.

Brikken får enten stoppet den igangværende samtale, eller formår at forvrænge ens stemme, som man næsten ikke kan forstå, hvad personen i den anden ende siger.

Tanken bag denne brik er, at man får sat en kæp i hjulet for gratis telefoni, såsom Skype, hvor man enten på et hotel eller en fra en lufthavn kan ringe gratis.

Statistikker viser, at fastnettelefoner, som står på diveres hotelværelser bliver brugt i stadig mindre omfang end tidligere. De logerende foretager nemlig opkald via deres mobiltelefoner, eller over pc’en. Derved falder indtægterne på de opstillede telefoner i hotellerne.
Dette skal der ændres på, hvis det står til en del af hotelindustrien. Flere store hotelkæder skulle efter sige have udtrykt interesse for Infineons nye produkt.

Det er dog ikke kun hotelejere, som er tilhængere af den lille brik, også en del mobilselskaber har vist interesse for brikken. Dette skyldes, at der er nogle systemer, med hvilke man kan benytte mobiltelefon som en slags IP-telefon.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies