Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   IP-telefoni uden ledning

IP-telefoni uden ledning

Nokia E-serie eller en Windows Mobile-telefon, så er du i gang med ip-telefoni. Telsome og V2tel er klar med en løsning.

Trådløst netværk, en telefon der understøtter det og et stykke software. Det er opskriften på ip-telefoni fra mobilen hos Telsome og V2tel.

Der kræves altså ikke en telefon med UMA (Unlicensed Mobile Access) som det f.eks. er tilfældet hos Telia i deres Homefree-løsning.

Fordelen for slutbrugeren er besparelse, såfremt man har adgang til en gratis trådløs netværksforbindelse, som det f.eks. er tilfældet internt i virksomheden eller hjemmet..

Har man en ip-telefoniaftale med enten Telsome eller V2tel, kan mobilen anvendes på tre forskellige måder, skriver Computerworld. Den kan bruges som almindelig mobil. Er der adgang til trådløst netværk kan der foretages ip-opkald. Og er går rejsen til udlandet, kan der ringes ud via virksomhedens hovednummer – således er der mange penge at spare på roaming.

Aktuelt kan V2tel levere løsningen til Nokias E-serie. Hos Telsome er man på både E-serien samt Windows Mobile-platformen.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies